Donald Trump califică ceremonia de deschidere a JO drept "o ruşine"

S.B.
Internaţional / 30 iulie

Donald Trump califică ceremonia de deschidere a JO drept "o ruşine"

Candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA, Donald Trump, a descris ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, şi în special secvenţa de drag queens la masă, drept o "ruşine", informează news.ro.

"Sunt foarte deschis la minte, dar cred că ceea ce au făcut a fost o ruşine", a declarat fostul preşedinte american într-un interviu acordat Fox News.

Întrebat ce fel de ceremonie de deschidere şi-ar dori să vadă la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 2028, dacă ar fi atunci preşedinte, Donald Trump a dat asigurări: "Nu vom avea Cina cea de Taină aşa cum au făcut ei zilele trecute".

Organizatorii Paris 2024 au prezentat duminică scuze catolicilor şi altor grupuri creştine indignate de un "tablou" kitsch din cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice care a parodiat celebra pictură "Cina cea de Taină" a lui Leonardo Da Vinci, relatează Reuters.

Segmentul, care a prezentat un tablou ce amintea de scena biblică în care Iisus Hristos şi apostolii săi împărtăşesc ultima masă înainte de crucificare, moment de la JO în care au apărut drag queens, un model transsexual şi un personaj întruchipând zeul grec al vinului, Dionysos, a stârnit consternarea Bisericii Catolice şi a dreptei religioase din America.

Thomas Jolly, directorul artistic şi creierul din spatele ceremoniei de deschidere extravagante, a declarat că subversiunea religioasă nu a fost niciodată intenţia sa.

"Am vrut să vorbim despre diversitate. Diversitatea înseamnă a fi împreună. Am vrut să includem pe toată lumea, atât de simplu", a declarat el.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Tataie, nu-ti bate capul cu 2028 ,in 2028, o sa aveti madam president Kamala Harris.

    1. Ai vrea să fii tu "tataie" ca Trump la 78 de ani dar probabil vei fi un ramolit sărac intr un azil din ăsta de vârstnici cu condiții mizerabile cum sunt aceste azile în România,asta dacă mai apuci vârsta aia

      jigniri tipice de haurist

    A fost cea mai frumoasa si spectaculoasa ceremonie de deschidere a JO din toate timpurile

    1. Ai dreptate,

      asa e daca faci parte din familia LMBTQ+ 

      nu stiu cat de frumoasa, dar cu siguranta cea mai discutata din toate timpurile

      Era un exemplu pentru tineret că a fi "invers " este ceva foarte ok și chiar în viitor cei pe "invers" vor domina lumea și ca perversiunile sexuale vor fi noua normalitate în viața sexuală

      N-ai cum sa fi "invers" daca nu esti nascut asa sau traumatizat in vreun fel! Totdeauna minoritatile astea au existat si vor exista - sa le negi existenta sau sa-i persecuti doar pentru ca asa s-au nascut sunt aberatii.

      Nu aee nimeni nimic cu ei, dar de ce atata promovare de o agresivitate iesita din comun. Aceaata agresivitate a lor o sa inraiasca lumea.

      unde agresivitate? din 4 ore cat a tinut festivitatea, au avut si ei cat? un sfert de ora?

      lumea e rea pt ca e rea nu stiu motivele dar sigur lgbt e doar pretextul sa iti arati ura. ca pe mine nu ma fac sa-i urasc numai de-aia ca nu-mi plac. da mi se pare ciudat de ce sa te imbraci in fusta dc esti barbat dar, inteleg asta e placerea unora, sau boala unora sau ce e, nu ma apuc sa-i urasc, n-am pretentia sa stea ascunsi prin beciuri ca -mi provoaca mie ura sau ceva.  

    o mizerie lgbt

    Bravo Trump!

    Ce inseamna "drag queens la masa"?!

    De neinteles devine acest Trump .Parca intentionat da cu„ bita in balta sau cu mucii in fasole”. Sa te pozitionezi impotriva frumusetii si a jocurilor Olimpice fara sa ai vreun motiv sau sa iti axezi discursul uneori jignitor fata de o femeie contracandidat este peste poate .Batrinul Continent ce a ajutat cindva prin atitudinea(ajutorul ) Frantei la formarea SUA nu poate accepta asa ceva .Spectacolul a fost de o frumusete fara egal .In plina ploaie torentiala sute de mii de cetateni au fost prezenti la eveniment .Respectul datorat de catre Trump acestor milioane si milioane de cetateni nu exista .Un Presedinte american are fata de noi toti obligatia de a ne ajuta si nicidecum de a ne critica fara de folos .Am ramas fara de grai .

    1. Spectacolul a fost desgustator si grotesc.

      mergi la manastire

      Dar te-a legat cineva cu lanturi de televizor? :))

      Dezgustator sunt cei ce se uita la tot ce fac legbt si dup-aia vin si pfff ce desgustator si grotesc ttt.. 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb