Dorel Goia a preluat preşedinţia "Teraplast"

Ziarul BURSA #Companii / 13 octombrie 2015

Dorel Goia a fost ales în funcţia de preşedinte al "Teraplast" (TRP), conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Acţionarii Teraplast au decis, pe 6 octombrie, să-i aleagă ca administratori ai societăţii pe Magda-Eugenia Palfi-Ţîrău, Dorel Goia, Emanoil-Ioan Viciu, Răzvan Ştefan Lefter şi Teofil-Ovidiu Mureşan.

La finalul verii, conducerea "Teraplast" a decis participarea la constituirea unei societăţi cu răspundere limitată, care urmează să dezvolte prezenţa grupului pe pieţele externe.

"Teraplast" va fi asociat cu o deţinere de 51% la noua companie, în timp ce societatea "DL & Partners Construction" SRL va avea o participaţie de 49%.

Grupul Teraplast, procesator de PVC şi producător de materiale pentru piaţa construcţiilor şi instalaţiilor, a înregistrat un profit net, în primele şase luni, de 14,06 milioane lei, faţă de 4,52 milioane lei, în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Grupul Teraplast include compania Teraplast, subsidiara Plastsistem, subsidiara Teraglass (începând cu aprilie 2015, anterior activitatea Teraglass fiind organizată ca o linie de business a companiei Teraplast), subsidiara Teraplast Moldova şi Politub (entitate controlată în comun).

Cifra de afaceri consolidată a Grupului Teraplast a înregistrat o creştere de 19% în primele şase luni din 2015, până la valoarea de 164,12 milioane lei.

La nivel individual, compania-mamă Teraplast a realizat un profit net de 11,19 milioane lei, faţă de 1,53 milioane lei în primul semestru din 2014.

Omul de afaceri Dorel Goia deţine 46,77% din "Teraplast", în timp ce fondul KJK FUND II, SICAV - SIF are o participaţie de 10%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb