DORU-CLAUDIAN FRUNZULICĂ: "Unitatea şi solidaritatea trebuie să fie conceptele cheie ale proiectului european"

M.D.
Politică / 18 aprilie 2018

Doru-Claudian Frunzulică

Doru-Claudian Frunzulică

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, în plenul Parlamentului European, eurodeputatul român PSD Doru-Claudian Frunzulică i-a solicitat Preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, să susţină o Uniune Europeană solidară, care merge înainte cu toţi membri săi, fără discriminare.

Ieri dimineaţă, în plenul Parlamentului European, la Strasbourg, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron a ţinut un discurs privind poziţia ţării sale referitor la viitorul Uniunii Europene, la valorile pe care această ţară le susţine şi promovează, la propunerile sale de reformă ale U.E., la mai multe subiecte de actualitate: situaţia din Siria, relaţiile cu Statele Unite ale Americii, cu Rusia, Brexit, etc.

Ulterior, preşedintele francez a răspuns întrebărilor şi comentariilor deputaţilor europeni. Un subiect controversat pe care preşedintele francez îl apără şi asupra căruia se pronunţă de fiecare dată favorabil este o Uniune Europeană cu mai multe viteze. Un subiect atât de sensibil pentru statele membre U.E. din Europa Centrală şi de Est.

Deputatul european PSD Doru-Claudian Frunzulică, în intervenţia sa, adresându-se preşedintelui Macron a reiterat necesitatea unei solidarităţi crescânde între statele membre, a realizării unei Uniuni Europene cu o înaltă coeziune, fără discriminare între statele membre.

Acesta a declarat că: "o Europă cu mai multe viteze este un concept periculos care nu va duce la creşterea integrării între statele membre, ci va lărgi diviziunea şi inegalităţile între vechii şi noii membri ai U.E., între Europa de Vest şi Europa Centrală şi de Est. Unitatea şi solidaritatea trebuie să fie conceptele cheie ale proiectului european, care trebuie să ghideze în viitor Uniunea Europeană." Deputatul român i-a solicitat deschis preşedintelui Macron să susţină o Europă solidară şi unită, o Europă inclusivă, care merge înainte cu toţi membrii săi".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb