Două rute Wizz Air spre Abu Dhabi redirecţionate către Dubai

Comunicate de presă / 30 august 2021

Două rute Wizz Air spre Abu Dhabi redirecţionate către Dubai

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creştere din Europa, anunţă că, datorită restricţiilor mai stabile de călătorie din Dubai, zborurile de pe ruta Bucureşti - Abu Dhabi vor fi redirecţionate în continuare către Dubai. Zborurile din Cluj-Napoca către Abu Dhabi, programate să reînceapă pe 7 octombrie, vor fi, de asemenea, redirecţionate la Dubai, conform unui comunicat remis redacţiei.

Pasagerii care călătoresc din România în Dubai trebuie să aibă un test PCR negativ COVID-19 realizat cu 72 de ore înainte de plecare şi li se poate cere să facă un alt test la sosire. Rezultatele testului trebuie să fie tipărite în engleză sau arabă. Rezultatele electronice nu sunt acceptate. Dacă se efectuează un test la aeroport, pasagerii vor rămâne în reşedinţa lor până la primirea rezultatului. De asemenea, pasagerii trebuie să deţină o asigurare medicală internaţională care acoperă COVID-19 şi vor fi obligaţi să descarce şi să se înregistreze pe aplicaţia specială pentru mobil "Al Hosn". Pasagerii care călătoresc în Dubai sunt sfătuiţi să verifice în mod regulat condiţiile de călătorie, deoarece pot apărea schimbări de ultim moment.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să verifice reglementările de călătorie înainte de începerea călătoriei. Cu cele mai recente îmbunătăţiri ale Hărţii pentru Planificarea Călătoriilor WIZZ, pasagerii pot verifica actualizările restricţiilor de călătorie în reţeaua WIZZ. Site-ul prezintă prin culori o hartă cuprinzătoare a posibilelor destinaţii pe care călătorii le pot începe, cu linkuri relevante către site-urile guvernamentale, paginile de călătorie şi orice formulare care trebuie completate înainte de plecare.

Wizz Air continuă să fie în fruntea industriei spunând "da zborului" şi implementând măsuri stricte de sănătate şi igienă pentru a proteja pasagerii şi echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din viruşii şi bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air susţin recomandările de distanţare fizică, asigură un mediu ultra-curat la bord şi reduc orice interacţiune umană neesenţială şi contactul fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă încrezători că sunt transportaţi în siguranţă la destinaţie.

Ca o măsură suplimentară de protecţie, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opţiunea WIZZ Flex la rezervare. Procedând astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie, precum şi să aibă opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb