Dragnea: "Am stabilit cu Neagu (PPDD) acţiuni comune pentru turul doi"

A.C.
Politică / 5 noiembrie 2014

Actualizare 15:51

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat că a stabilit, azi, cu secretarul general al PPDD, o serie de acţiuni comune pentru turul secund al prezidenţialelor şi a arătat că speră, atât el cât şi Victor Ponta, ca Dan Diaconescu să îi ofere sprijinul candidatului PSD în turul 2, potrivit surselor din presă.

"Am avut o discuţie nu foarte lungă cu domnul Liviu Neagu, secretar general al PPDD, şi ne-am uitat împreună pe localităţile unde PPDD a avut un scor important şi am stabilit care sunt acţiunile comune pe care le vom face împreună cu liderii noştri locali şi cu preşedinţii lor de filială pentru a merge cu un mesaj clar la votanţii PPDD", a spus Dragnea.

El a spus că speră ca PPDD să ia o decizie în sensul de a-l spirjini pe Victor Ponta în turul doi, discuţia cu Neagu fiind "preliminară". "Da, eu sper, şi eu şi Victor Ponta sperăm lucrul ăsta pentru că e vorba de un segment important din populaţia României pe care noi vrem să îl convingem că Victor Ponta este soluţia corectă. Ei au votat cu Dan Diaconescu, le respectăm opţiunea iniţială, dar cred că Victor Ponta poate să reprezinte pentru ei o parte din obiectivele pe care şi le asumaseră, o parte din speranţele pe care şi le puseseră în Dan Diaconescu", a spus Dragnea.

"Mie mi-ar fi foarte greu să cred că Partidul Poporului îl va sprijini pe Klaus Iohannis - Partidul Poporului român. Îmi va veni foarte greu să cred lucrul ăsta", a subliniat Dragnea.

--------------

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit, azi, la sediul central al PSD, cu secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, despre susţinerea pe care formaţiunea lui Dan Diaconescu ar putea să o acorde candidatului PSD, Victor Ponta, în turul secund al prezidenţialelor, potrivit surselor din presă.

Liviu Dragnea a venit azi dimineaţă la sediul central al PSD, unde are programate o serie de întrevederi cu liderii PSD din teritoriu la care se vor discuta rezultatul alegerilor în turul întâi şi strategia pentru campania electorală în perspectiva turului secund.

Liviu Neagu a venit şi el la sediul central al PSD, la câteva minute după Dragnea, însă a utilizat intrarea din spate a sediului, în condiţiile în care jurnaliştii stau la intrarea din faţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb