DRAGNEA "Augustin Lazăr a trecut prin viaţă cum a vrut"

T.I.
Politică / 26 aprilie 2019

Augustin Lazăr (Sursa foto: Twitter)

Augustin Lazăr (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că Augustin Lazăr a trecut prin viaţă "cum a vrut", a fost "susţinător al torţionarilor", un "instrument" al unui sistem de poliţie politică foarte dur, a trecut "hopul" Revoluţiei, a intrat pe un drum "foarte şmecher" şi a ajuns primul procuror al României.

"Nu cred că va păţi ceva Augustin Lazăr (pentru activitatea sa de dinainte de Revoluţie ca preşedinte al comisiei de eliberări condiţionate - n.r.), habar n-am. Cert e că a trecut prin viaţă cum a vrut, a fost susţinător al torţionarilor, un instrument al unui sistem de poliţie politică foarte dur, a trecut hopul Revoluţiei, a intrat pe un drum foarte şmecher şi a ajuns primul procuror al României. Spunea cineva că Iohannis la un moment dat se dădea puternic anticomunist şi l-a ţinut în braţe pe acest om despre care toată lumea a vorbit", a spus Dragnea la un post de televiziune, întrebat dacă este de părere că Augustin Lazăr, care tocmai a ieşit la pensie, va păţi ceva pentru activitatea sa împotriva deţinuţilor politici din poziţia de preşedinte al comisiei de eliberări condiţionate.

Preşedintele PSD a menţionat că i-a cerut ministrului Muncii, Marius Budăi, să elaboreze un proiect prin care să se dubleze pensiile deţinuţilor politici, iar în cazul în care acest proiect nu va fi gata în zilele următoare, va iniţia el împreună cu colegii din Parlament un proiect de lege cu acest subiect.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Acest "habar nam"va trece prin puscarie cum a trecut Lazar prin viata.

    1. Vise ,maica, vise ; basesciene si atat...:))) De fapt va fi exact pe dos, vor infunda beciurile : udroaica, vaduva neagra, videanu si toti fascistoizii ce incita diaspora la violente si la nesupunere civica...

      Iar apoi bashishtii vor scheuna la "inalta poarta", doar doar le va arunca cineva cateva ciozvarte cu drepturile bashistilor necajiti... :)))) 

    Fara hulitele antene, derbedeul se pregatea de inca un mandat. Multumesc domnui Voiculezcu ! Un Paste fericit!

    Dragnea bate campii, o ia razna. Augustin nu a ajuns primul procuror al României; nici nu avea cum; primul procuror al României a fost altcineva.

    Intre primul procuror al României si prim procuror este o diferenta pe care, se pare, Dragnea nu o poate distinge. Poate cand rechizitoriul prim procurorului il va infunda.... 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb