DRAGNEA: "Discuţia despre suspendarea preşedintelui va continua în partid"

V.D.
Politică / 9 iulie 2018

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, că discuţia privind declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui Iohannis va continua în partid, el susţinând că şeful statului a semnat decizia de revocare a şefei DNA la 30 de zile de la decizia CCR, ci "nu de dragul Constituţiei, şi la presiunea unor calcule personale". "Dacă voia să o revoce o revoca de la început, nu-l oprea nimeni", a afirmat Dragnea.

"Am primit pe telefon decizia de revocare. Iohannis a revocat-o pe doamna Kovesi după 30 de zile şi nu de dragul Constituţiei, ci la presiunea unor calcule personale (...) Probabil să au intervenit presiuni", a declarat Liviu Dragnea într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament luni după-amiază.

Liderul PSD a spus că în partid se discută încă despre suspendare, pentru că preşedintele Iohannis nu a încălcat Constituţia doar prin modul în care a acţionat după decizia CCR de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA.

Dragnea a făcut aceste declaraţii la finalul şedinţei liderilor de grup, el susţinând că aceasta era programată pentru a discuta despre declanşarea procedurilor de suspendare a preşedintelui Iohannis. "Discuţia suspendării nu a fost închisă, ci doar amânată", a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că decizia declanşării procedurii de suspendare a preşedintelui era deja luată.

"Am vorbit în weekend cu domnul Tăriceanu. Noi nu mai vedeam altă soluţie. S-a stat o lună de zile, nu puteam să stăm indiferenţi la o încălcare brutală a Constituţiei", a afirmat Dragnea, întrebat daca decizia era luată deja cu privire la suspendare.

"Nu e o victorie pentru nimeni această revocare, e o măsură mică dintr-un context de măsuri care trebuie să se întâmple. (...) Victoria va fi când această ţară se va elibera. Când va fi asta, cine va fi în viaţă atunci, nu am de unde să ştiu", a mai spus Liviu Dragnea.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Vorbeste si arata cu degetul, mafiotul de Dragnea despre "calculele personale" ale lui Iohannis... Mi se intoarce stomacul in ce lume traim. Cei mai mari hoti si lingai pozeaza in postura de aparatori ai justitiei si in oameni de o moralitate deosebita.

    1. Trăim pe lumea în care șefia antimafia, Alina Bica, apăra interesele mafiei, aceeași lume în care șefa anticorupție stătea cu fundul pe marile dosare de corupție și abuza politicieni și diverși nesemnificativi pentru a hrăni sute de mii de țugurlani slabi la IQ.

      si... e o lume pe care Dragnea o duce la nivelul urmator de magarie. E o lume in care vrei sa continui sa traiesti, anonimule?

    Vorbeste si arata cu degetul, mafiotul de Dragnea despre "calculele personale" ale lui Iohannis... Mi se intoarce stomacul in ce lume traim. Cei mai mari hoti si lingai pozeaza in postura de aparatori ai justitiei si in oameni de o moralitate deosebita.

    1. Trăim pe lumea în care șefia antimafia, Alina Bica, apăra interesele mafiei, aceeași lume în care șefa anticorupție stătea cu fundul pe marile dosare de corupție și abuza politicieni și diverși nesemnificativi pentru a hrăni sute de mii de țugurlani slabi la IQ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb