DRAGNEA:  Este clar că şi preşedintele şi liberalii sunt nişte ipocriţi

M.I.
Politică / 25 februarie 2019

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a calificat astăzi pe şeful statului, Klaus Iohannis, şi pe liberali drept "ipocriţi", pentru că prin atacarea la CCR a Legii bugetului de stat pe anul 2019 alocaţiile pentru copii nu mai pot fi mărite începând cu data de 1 martie.

Dragnea a susţinut că acţiunea preşedintelui României este "iresponsabilă".

"Este clar că şi el şi liberalii sunt nişte ipocriţi. Consecinţele sunt că de la 1 martie nu se pot mări alocaţiile la copii. Deci, pentru a-şi hrăni orgoliul, pentru a arăta în continuare cât de supărat este sau cât de mult rău vrea să facă acestui guvern, face rău şi copiilor din România. Am mai auzit o propunere a unui lider PNL, nu ştiu exact dacă a fost chiar liderul suprem sau altcineva, că noi am putea să adoptăm sau Guvernul ar putea să adopte o ordonanţă pentru a mări alocaţiile pentru copii de la 1 martie. Ori nu ştiu nimic, ori sunt atât de mincinoşi încât nu le mai pasă de nimic. Nu se poate mări alocaţia pentru copii în condiţiile în care nu ai spaţiu bugetar creat. Prin acest atac, preşedintele Iohannis vrea să blocheze sau să amâne investiţiile din România, să amâne toate celelalte programe din educaţie şi din sănătate care sunt extrem de importante pentru români, totul pentru a mai împiedica Guvernul, pentru a mai amâna câteva măsuri foarte bune, neinteresându-l exact ce este bine pentru România, interesându-l doar campania proprie electorală. Eu, sincer, nu credeam că va utiliza acest mijloc, dar se pare că în 2019 nu mai are niciun alt obiectiv decât cu orice şi călcând peste orice cadavre să îşi mai ia un nou mandat", a declarat liderul social-democraţilor, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, conform Agerpres.

Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a trimis Curţii Constituţionale a României o sesizare de neconstituţionalitate asupra Legii bugetului de stat pe anul 2019.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ce interesat e nea Liviu de alocatiile copiilor! De parca ar fi fost propunere venita de la socialistii lui!

    Nu se pot face investitiile? Nu se poate pentru ca nu avem buget? 

    Cam ... acum cate luni trebuia sa fie depus in parlament bugetul? Doua? Trei?

    Cine si de ce a intarziat atat de mult? 

    Ipocritul mare critica ipocriții mai mici: după ce ai întârziat bugetul cu câteva luni îți permiți să îl critici pe altul că poate e mai ipocrit că ține.

    A pune alocațiile copiilor în discuție nu cred că e ok. Daca tot îți pasă de copii le măreau din 2018, dacă ți-ar pasă de copii ai cumpăra hârtie igienică la școală pentru ei, nu ai cere bani de la copii.

    Înainte de a acuza de ipocrizie toți politicienii ar trebui sa discute și să acționeze în interesul poporului. Nu vad la nici un politician un pic de bunăvoință, nici un semn de ascultare activa. Păcat. 

    Livache daca iti pasa de copii nu ai fi folosit salariatele de la Protectia Copilului sa lucreze pentru partidul tau pe banii statului.

    De ce nu ti-ai pus guvernul tau sa faca bugetul din noiembrie 2018 ?

    Te-ai odihnit aproape o luna intreaga si apoi ai stabilit "practic" bugetul, la finele lui ianuarie 2019, intr-o "sufragerie". Ai vrut sa vada lumea ca premierul Dancila e o persoana pur decorativa si ca tu esti jupanul?  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb