DRAGNEA:  "PSD depune mâine la Parlament un proiect de lege privind eliminarea a 102 taxe"

.
Politică / 9 octombrie 2016

"PSD depune mâine la Parlament un proiect de lege privind eliminarea a 102 taxe"

PSD va depune mâine, la Parlament, un proiect de lege privind eliminarea a 102 taxe de la 1 ianuarie 2017, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea, potrivit unor surse din presă.

Între taxele care vor fi eliminate se află timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la registrul comerţului, taxe consulare şi de cetăţenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxele radio tv, taxa suplimentară pentru eliberarea paşaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Naţională de Pensii.

"Mâine voi depune la Parlament, împreună cu colegii mei, un proiect de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale care înseamnă mai puţină birocraţie şi mai mulţi bani pentru cetăţeni. Dincolo de banii pe care îi cheltuie românii, cel mai rău lucru este umilinţa la care sunt supuşi, nervii cu care se încarcă fiecare român când trebuie să plătească o taxă. Am decis, împreună cu colegii mei, să nu mai aşteptăm marea debirocratizare mult trâmbiţată de tehnocraţi. Nu vrem să aşteptăm ca aceste taxe să existe nici anul viitor, mâine vom depune la Parlament şi avem convingerea ca vom găsi în parlament destulă susţinere astfel încât de la 1 ianuarie aceste taxe să nu existe", a precizat liderul PSD, conform aceloraşi surse.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. BRAVO, PSD ! Sa elimini printr-un Proiect de lege 102 taxe NU E DELOC RAU !

    Debirocratia inceputa de Premierul DACIAN CIOLOS va doare, nu-i asa ?!...Excelent, foarte bine - REACTIONATI cu acest de Proiect de lege direct in Parlament si grabiti lucrurile ! Excelent gandit ! Da' de ce nu ati facut nimic pana acum ?!... 

    Daca Stanga si Dreapta se "cotonogesc" in programe si proiecte bune e foarte bine !-castiga poporul ! Cand doi se lupta, castiga al treilea, se zice ! La aceste parlamentare TREBUIE sa castige cel care chiar FACE LUCRURI BUNE pt viitorul acestei tari ! Partidul/blocul politic care are viziune, onestitate,cuvant ,puterea de-a misca lucrurile in directia buna si are si credibilitatatea chiar s-o faca ! 

    In '90 dilema era ILIESCU sau RATIU ?!...TRECUT sau VIITOR ?!... S-a ales ILIESCU ! Iar aceasta alegere ne doare chiar si dupa 26 de ani !...

    Pacat ca seful PNL e dezamagitor de lipsita de inspiratie - Denise Rifaiv ?!...( Macar daca era MOISE GURAN !, care chair are carisma, creier, pasiune de-a purta dialoguri inteligente !). 

    P.S. Va rog cititi corect DEBIROCRATIZAREA inceputa de Premierul DACIAN CIOLOS... - m-am emotionat de initiativa rapida/desteapta/razboinica a PSD de-a elimina dintr-o singura lovitura 102 taxe nefiscale printr-un Proiect de lege si nu cum catinel/incetuc le moseste inteligent si prudent Premierul DACIAN CIOLOS !...

    Nu stiu ce ma sperie mai tare - populismele Stangii sau a Dreptei , dar stiu ca RESPONSABILITATEA pt VIITORUL TARII trebuie sa domine aceste alegeri parlamentare !...A nu arunca poporul in haosul financiar aidoma Greciei trebuie sa-i opreasca sa promita lucruri imposibil de finantat ! PSD si PNL nu promiteti lucruri din "burta"(salar minim 2 mii lei-PSD, 200 lei alocatia pt copii-PNL),imposibil de acordat fara sa provocati HAOS ca in Grecia ! 

    FARA POPULISME CARE SA ARUNCE TARA IN HAOS!

    Echilibru si intelepciune , dragi politicieni,indiferent de ce culoare sunteti !... 

    Uraaa !!! Vã votam. Daţi bãtaie ...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb