Drapelul Rusiei, arborat în toate cele 193 de unităţi militare ucrainene din Crimeea

E.D.
Internaţional / 26 martie 2014

Drapelul Federaţiei Ruse a fost arborat, în această dimineaţă, în toate cele 193 de unităţi militare ucrainene din Crimeea, relatează agenţia de presă ucraineană Unian.

Potrivit şefului Statului Major al armatei ruse, generalul de armată Valeri Gherasimov, ceremonii solemne de ridicare a steagului rus, cu interpretarea imnului de stat al Federaţiei Ruse, au avut loc în toate bazele ucrainene din Crimeea care au trecut de partea autorităţilor locale de la Simferopol, capitala regiunii, devenită săptămâna trecută componentă a Rusiei.

La ora actuală, în unităţi şi instituţiile militare din Crimeea au loc proceduri de inventariere a patrimoniului militar şi reatestarea cadrelor.

Astfel, notează presa ucraineană, forţele ruse din Crimeea au îndeplinit ordinul de a finaliza "curăţarea" peninsulei până în 25 martie de posibilele focare de rezistenţă din partea militarilor ucraineni.

Toţi militarii din Crimeea care şi-au exprimat dorinţa de a-şi continua serviciul în armata Ucrainei au predat armele şi se află în afara unităţilor în care au servit înainte, pregătindu-se pentru plecarea în mod organizat în Ucraina continentală, a specificat generalul Gherasimov, într-o declaraţie de presă citată de RIA Novosti.

"În Sevastopol, pe strada Lazarev nr. 6, a fost deschis un punct de înregistrare temporară, unde, conform situaţiei de la 25 martie,1.500 de militari ucraineni" şi-au exprimat dorinţa de a părăsi Crimeea, a mai spus şeful Statului Major al armatei ruse.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb