Drept la replică

DAN MATEI AGATHON, Purtător de cuvânt Alianţa Confederaţiilor Patronale din România
Ziarul BURSA #Companii / 19 mai 2010

În virtutea dreptului la informare, vă rugăm să publicaţi în ziarul dumneavoastră următorul drept la replică referitor la articolul despre solicitarea de invalidare a domnului Florin Costache din funcţia de preşedinte al CES.

Alianţa Confederaţiilor Patronale din România dezavuează solicitarea domnului Gheorghe Naghiu, preşedinte al unui patronat nereprezentativ şi fără membri în CES, şi care îşi arogă în mod nejustificat dreptul de a contesta rolul acestei instituţii şi al preşedintelui ei, validat de Parlament. Declaraţiile şi demersurile domnului Gheorghe Naghiu sunt doar încercări de a deveni vizibil şi de a creşte rolul unui patronat despre care nimeni nu a auzit până în momentul în care preşedintele acestuia a găsit o modalitate de a ieşi în faţă, atacând fără discernământ o instituţie menită să medieze între partenerii sociali.

Atacul domnului Gheorghe Naghiu nu face decât să dea apă la moară celor care doresc nu găsirea unor soluţii, ci crearea de dezordine şi haos social. România are nevoie acum de instituţii puternice, capabile să negocieze şi să găsească soluţii de ieşire din criză. În loc să lucreze în acest sens, domnul Naghiu se foloseşte de criza din România şi de tensiunile sociale care mocnesc la tot pasul pentru a-şi face reclamă şi a apărea în presă cu solicitări neverosimile.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu am intentia sa intervin in disputa Naghiu- D.M.Agathon. Ma intreb si eu ca cetatean, pentru cine lucreaza dl Agathon?Si pentru cine aceasta ACPR? Se pare ca pentru presedintele -primministru Traian Basescu! Slabe sanse dle fost ministru al turismului! Pana la urma ,s-au prins palmierii aceia pe litoral?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb