DUPĂ CE A PIERDUT CONTRACTUL CU TELEVIZIUNEA ROMÄNĂ  ARBOmedia vinde publicitate pentru televiziunea interactivă de muzică UTV

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 10 ianuarie 2006

ARBOmedia va reprezenta UTV în relaţia cu piaţa de publicitate din această lună. Parteneriatul a fost agreat în condiţii de exclusivitate pentru următorii 5 ani (2010). UTV emite non-stop şi se diferenţiază in peisajul statiilor TV de muzica prin interactivitate, oferind privitorilor posibilitatea de a-Şi alege videoclipul preferat dintr-un calup de piese propuse. De asemenea, muzica pe care U o difuzează sunt hituri, atît româneşti, cît şi internaţionale, melodiile fiind votate de telespectatori prin sms.

Pornind de la coordonatele grupului ţintă extins al staţiei (12 - 34 Urban), activitatea de vînzare de spaţiu de publicitate se va derula sub sloganul: 1-2-3-4 U (you)!

UTV este prima televiziune interactivă din România şi face parte, alături de Unite - brandde clubbing şi evenimente - din compania New Trend Media, ce aparţine UTI Grup. UTV a emis pentru prima oară în România pe data de 9 aprilie 2005.

INSERT

Compania ARBOmedia aniversează anul acesta 10 ani de experien-ţă pe piaţa românească, ca filială a celei mai mari regii de publicitate multimedia independente din Europa, cotată la Bursa din Frankfurt şi reprezentată în 7 ţări europene: Germania - sediul central, Cehia, Polonia, România, Slovacia, Spania şi Turcia. În România, ARBOmedia gestioneaza în prezent spaţiul publicitar a peste 200 de vehicule media: Jetix TV, 19 publicaţii nationale, 44 locale şi peste 160 de website-uri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb