DUPĂ CE CMC ELECTRONICS A FOST SELECTATĂ PENTRU PROGRAMUL DE MODERNIZARE AL IAR 99 SUPER ŞOIM: Ministerul Economiei a solicitat de urgenţă clarificări de la Avioane Craiova

V.I.
Companii / 5 martie 2019

Ministerul Economiei a solicitat de urgenţă clarificări de la Avioane Craiova

Ministerul Economiei a solicitat, în regim de urgenţă, reprezentanţilor săi în Consiliul de Administraţie al Avioane Craiova un punct de vedere referitor la procedura pentru programul "Super Şoim", au precizat reprezentanţii ministerului, conform Hotnews.

Informaţia vine după ce Avioane Craiova a selectat pentru programul de 124 de milioane de euro de modernizare a aeronavelor IAR 99 la standardul "Super Şoim" o firmă americano-canadiană ce apare în CV-ul directorului general, în dauna Lockheed Martin sau Elbit.

"Ministerul Economiei a solicitat, în regim de urgenţă, reprezentanţilor săi în Consiliul de Administraţie al Avioane Craiova un punct de vedere referitor la procedura pentru programul "Super Şoim". Concret, au fost solicitate, în regim de urgenţă, informaţii referitor la modul în care a fost realizată procedura de selecţie pentru modernizarea avioanelor IAR 99 şi transmiterea cu celeritate a unei informări asupra principiilor transparenţei şi tratamentului egal în desfăşurarea acestei proceduri", a declarat Alexandru Macoveiciuc, purtător de cuvânt la Ministerul Economiei, informează Hotnews.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Nu specialistii militari ar fi trebuit da aleaga ce este mai bun pentru armata?

    1. Multe companii romanesti au fost duse la fier vechi de directorasii pusi politic...!

      Cei din guvern ce au facut pana acuma chiar asa dau pe mana oricui 125 mil Euro? Dar nu le pasa se simt bine in lumea lor si nu-i doare de banii oamenilor!

      DNA - dosare facute varza datorita incompetentei de care au dat dovada pana astazi... si contractele de milioane de euro sunt date pe mana unor iresponsabili fara sa fie deranjazati de nimeni....

      Statul român ar putea șterge datoriile și penalitățile pe care SC Avioane Craiova SA le are către stat. Suma acestora depășește valoarea de 20 de milioane de euro. Iata o stire din 2013 si urmeaza ca in 2023 sa avem iar o stire ca se sterge o datorie de 124 de milioane de euro iar langa ministru economiei va sta tot Olguta si ne punem iar intrebarea dar daca nu produc nimic totusi cum reusesc sa faca datorii ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb