Dyson lansează în România primul aspirator cu tehnologie Laser Detect

S.B.
Comunicate de presă / 30 septembrie 2021

Dyson lansează în România primul aspirator cu tehnologie Laser Detect

Dyson lansează în România Dyson V15 Detect Absolute, primul aspirator cu tehnologie Laser Detect care dezvăluie praful ascuns în locuinţe, parte din noua generaţie de aspiratoare wireless, potrivit unui comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, noua tehnologie Dyson aduce curăţenia viitorului în casele românilor printr-un aspirator conceput pentru a detecta praful ascuns cu dimensiuni de până la 10 microni şi echipat cu un senzor piezo acustic care oferă dovada ştiinţifică a ceea ce a fost aspirat.

Dezvoltat de o echipă de 370 de ingineri la nivel global, Dyson V15 Detect Absolute are un motor Dyson Hyperdymium care generează până la 240 de waţi putere de aspirare şi filtrare în 5 trepte, captând 99,99% din particulele de praf de până la 0,3 microni pentru o curăţare puternică în profunzime. Parte dintr-o gamă complet nouă de aspiratoare care acoperă diferitele nevoi de curăţare ale fiecărei gospodării, Dyson V15 Detect Absolute ajută la igienizarea locuinţei în contextul în care 60% dintre oameni fac curăţenie mai mult decât oricând, potrivit Dyson Global Dust Study 2021.

Studiul mai arată că majoritatea oamenilor sunt îngrijoraţi de nivelul de praf din casele lor, iar 76% sunt conştienţi de legătura dintre praful din casă şi boli precum astmul sau alergiile. Într-o perioadă în care igiena a devenit o prioritate, oamenii tind să fie de acord că a avea mai puţin praf în casă creează un mediu mai sănătos (77%), potrivit aceluiaşi studiu.

"În calitate de ingineri, responsabilitatea noastră este să rezolvăm probleme zilnice, iar ultimele luni au creat o mulţime de probleme noi pe măsură ce am petrecut mai mult timp în interior", explică James Dyson, Inginer Şef şi Fondator. "Cu toţii facem curăţenie mai frecvent, încercând să îndepărtăm praful în plus din casă, şi vrem să obţinem sentimentul de linişte că locuinţele noastre sunt cu adevărat curate.

Cele mai noi aspiratoare ale noastre folosesc tehnologia laser adaptată pentru a detecta praful ascuns, integrând un laser cu diodă în capătul de curăţare, care este poziţionat precis la un unghi de 1,5 grade, la 7,3 mm de sol pentru a crea cel mai bun contrast între praf şi podea. Nu credem că detectarea este suficientă, aşa că eliminăm, măsurăm şi numărăm meticulos particulele de 15.000 de ori pe secundă, folosind un senzor piezo acustic care converteşte vibraţiile în semnale electrice, afişând cu precizie dimensiunea şi numărul de particule aspirate pe un ecran LCD la spatele aspiratorului.

Dyson V15 Detect Absolute este atât puternic, cât şi inteligent, oferind asigurarea supremă - dovada ştiinţifică a unei locuinţe igienice şi mai curate".

Dyson a integrat tehnologia cu laser pentru praf pe capătul de curăţare Fluffy, pentru a oferi garanţia unei experienţe de curăţare în profunzime acasă. Detectarea cu laser a prafului dezvăluie particulele care în mod normal nu pot fi văzute cu ochiul liber, laserul fiind poziţionat cu precizie în capătul de curăţare.

Inginerii Dyson au integrat o diodă verde cu laser - aleasă pentru capacitatea sa de a oferi cel mai bun contrast - în capătul de curăţare Slim Fluffy, poziţionând-o exact la un unghi de 1,5 grade, la 7,3 mm de sol. Acest lucru înseamnă că praful ascuns de pe suprafaţa podelei, care de altfel este invizibil cu ochiul liber, poate fi văzut şi îndepărtat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb