easySales: Top 5 categorii de bunuri şi servicii cu cea mai mică pondere în vânzările online

Media-Advertising / 19 septembrie 2023

easySales: Top 5 categorii de bunuri şi servicii cu cea mai mică pondere în vânzările online

Produsele din categoriile Beauty, Pet supplies, PC, Periferice & Software, Books Movies & Music, Babies Kids & Toys au avut cea mai mică pondere în vânzările online în primele trimestre din 2023, potrivit analizei easySales.

Realizată în perioada ianuarie - iulie 2023, pe baza vânzărilor înregistrate pe propria platformă, analiza easySales arată că produsele din categoriile Home & Garden, Electronics IT&C, Health & Personal care, Fashion, Sports & outdoors, Babies Kids & Toys au avut cea mai mare pondere în vânzările online. Se preconizează ca până la finalul anului 2023 să urce în clasament produsele din categorii ca Fashion, Beauty, Kids & Toys.

Aceeaşi analiză confirmă o scădere a vânzărilor pe următoarele nişe de produse: Beauty, Pet supplies, PC, Periferice & Software, Books Movies & Music, Babies Kids & Toys.

De asemenea, comercianţii au fost nevoiţi să se adapteze noilor cerinţe şi preferinţe ale consumatorilor după pandemia Covid-19. Migrarea business-urilor din offline în online, concentrarea pe o experienţă online cât mai bună a consumatorului final, timpi mai scurţi de livrare sunt doar câteva dintre schimbările înregistrate în e-Commerce în ultimii ani, potrivit easySales.

Totodată, comercianţii se concentrează mai mult pe segmentarea exactă a pieţei, acordă o atenţie sporită calităţii produselor şi sustenabilităţii, iar adoptarea tehnologiilor emergente - platforme de automatizare e-Commerce şi implementarea instrumentelor de inteligenţă artificială reprezintă o evoluţie firească în rândul acestora.

Un eveniment important la care experţi de top vor oferi o perspectivă completă asupra schimbărilor din industrie şi evoluţia vânzărilor este eCommerce Talks by easySales. Care sunt tendinţele şi noutăţile din industria de e-Commerce, care sunt factorii de succes pentru a reuşi şi cât de importantă este inovaţia în domeniu, sunt doar câteva dintre temele de pe agenda evenimentului. Prezentările şi workshop-urile specializate oferă acces la informaţii importante, despre cele mai bune practici şi strategii de succes în e-Commerce. Evenimentul oferă şansa interacţiunii directe cu experţi în domeniu, care îşi vor împărtăşi ideile şi experienţele relevante. Unul dintre experţii de top care va fi prezent la eveniment, Alin Abălaşei, Country Manager la Sameday, subliniază faptul că: "magazinele online acordă o atenţie deosebită diversităţii opţiunilor de livrare furnizate de partenerul lor de curierat, precum şi experienţei oferite clienţilor finali. Aceste criterii sunt esenţiale pentru e-taileri pentru adaptarea la schimbările comportamentelor de consum şi încurajarea frecvenţei de cumpărare".

Aflat la cea de-a IV-a ediţie, eCommerce Talks by easySales va avea loc în 27 septembrie 2023, în sala Aula Magna a Universităţii Politehnica. Pentru înscrieri, accesaţi link-ul https://l.oveit.com/events/embed?id=7b15470ffb.

easySales este o platformă B2B şi un start-up în creştere rapidă, lansat în aprilie 2019. Platforma a devenit populară prin serviciile cloud care conectează jucătorii din comerţul electronic cu toate sistemele externe, în doar câteva minute. Beneficiile principale sunt: gestionarea centralizată a comenzilor din multiple canale, listarea rapidă a produselor pe multiple canale de vânzare, sincronizarea stocurilor în timp real, analiza dinamică a preţurilor şi a vânzărilor, traducere automată. Soluţia easySales a fost desemnată finalistă a concursului Uipath Automation Award în luna Octombrie 2021 şi, în mai 2022, a devenit finalistă în programul EBRD Star Venture, dedicat dezvoltării accelerate şi extinderii start-up-urilor cu potenţial din Europa, ce pot să consolideze ecosistemul de eCommerce cu soluţii de automatizare. Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.easy-sales.com pe facebook şi linkedin.

(C)

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb