Echipa Axis Communications Romania se extinde

A.I.G
Companii / 29 noiembrie 2019

Echipa Axis Communications Romania se extinde

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunţă consolidarea echipei din ţara noastră prin extinderea acesteia cu o poziţie de Inside Sales Account Manager, care va fi ocupată de Mircea Tudosie, specialist in management şi vânzări, transmite cu comunicat remis Redacţiei noastre.

Compania s-a remarcat încă de la inceputurile sale prin calitate şi inovaţie. Prima cameră video cu conectare la retea din lume a fost creata de Axis, in urma cu 23 de ani. Axis a contribuit astfel la istoria industriei de securitate şI a putut oferi în acest fel utilizatorilor echipamente mai eficiente şi mai flexibile, cu un grad net superior de integrare. La ora actuală, camerele de supraveghere IP dezvoltate de companie sunt cunoscute în toată lumea pentru calitatea deosebită a imaginii, flexibilitate în instalare şi operare, integrabilitate şi fiabilitate.

Însă aceste calităţI nu mai sunt suficiente în dinamica actuală pentru ca o companie să fie de încredere. Pavel Marek, Sales Manager CE al Axis Communications declară: "Biroul local Axis Romania, a menţinut de-a lungul timpului o legatură strânsă cu toţi partenerii locali şi a cărui echipa se extinde acum, pentru a putea răspunde şi mai bine cerinţelor din Romania. Venirea lui Mircea va contribui atât la succesul viitor al companiei, cât şi la îmbunătăţirea securităţii din toate domeniile de activitate din România", potrivit comunicatului citat.

Pe lângă dezvoltarea unor tehnologii avansate şi proiectarea echipamentelor de top, Axis Communications promovează şi un model de afaceri sustenabil.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb