Edenred oferă beneficii personalizate tuturor studenţilor şi angajaţilor Universităţii Politehnice din Bucureşti

G.D.
Companii / 17 octombrie 2022

Edenred oferă beneficii personalizate tuturor studenţilor şi angajaţilor Universităţii Politehnice din Bucureşti

Începând din acest an universitar, Universitatea Politehnica din Bucureşti devine prima instituţie de învăţământ superior din România care oferă studenţilor o gamă amplă de beneficii şi oferte speciale, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, studenţii înscrişi la toate ciclurile de învăţământ (licenţă, masterat şi doctorat) precum şi angajaţii UPB vor avea acces la Benefit, platforma online de beneficii extrasalariale a Edenred România, din care vor putea alege dintre peste 2.500 de oferte speciale cu reduceri cuprinse între 5% şi 50%.

Printre beneficiile disponibile, se numără reduceri la segmente de produse şi servicii precum: sport, cultură, sănătate, educaţie, turism, librării, hobby, modă, wellness, restaurante, etc. Platforma va funcţiona ca un magazin online, creat special pentru comunitatea universităţii.

Iniţiativa se înscrie misiunii Edenred de a promova un stil de viaţă echilibrat şi sănătos, prin facilitarea accesului la evenimente culturale şi educaţionale, călătorii, resurse şi metode de relaxare & wellbeing. Totodată, aceasta apare ca urmare a dorinţei universităţii de a oferi studenţilor un pachet educaţional complet şi competitiv, la nivelul universităţilor din occident, fiind şi o urmare a procesului de transformare digitală a universităţii.

"Tinerii sub 26 de ani (Generaţia Z), au o filosofie de viaţă foarte diferită de Millenials, părinţii lor. Pentru ei este foarte important să facă lucruri cu sens, să aibă echilbru între viaţa personală şi şcoală sau job, să se bucure de viaţă. De aceea, atunci când caută medii de învăţare sau locuri de muncă, prioritizează criterii precum flexibilitatea, abordarea 360 şi accesul la beneficii personalizate. Înţelegem şi rezonăm cu aceste nevoi, aşa că venim în întâmpinarea lor cu produsele din platforma Benefit, special gândite pentru a acoperi cât mai multe aspecte din viaţa unui tânăr, de la vacanţe, la cultură, socializare şi cadouri pentru evenimente speciale", spune Ştefan Toderiţă, Strategy and Development Director Edenred România şi Benefit Systems.

Mihnea Costoiu, rectorul universităţii, a declarat: "Pentru noi acest proiect face, în primul rând, parte din spectrul responsabilităţii sociale. Sigur, este un avantaj competitiv ca o universitate să crească atractivitatea pachetului de servicii şi beneficii pe care îl oferă studenţilor. Însă, mai important este faptul că sperăm ca prin reducerea costurilor studenţilor, prin creşterea puterii lor de cumpărare, să scădem nivelul abandonului universitar şi retenţia studenţilor pe băncile facultăţilor. Este o iniţiativă care va avea un impact pozitiv asupra a peste 33.000 de oameni".

Prin Benefit, studenţii vor avea acces la aproape 5.000 de reduceri, precum şi alte oferte speciale, de la peste 4.500 de parteneri, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb