EDPR va contribui cu 750,000 de euro la lupta împotriva Covid-19

C.B.
Companii / 8 aprilie 2020

EDPR va contribui cu 750,000 de euro la lupta împotriva Covid-19

EDP Renovaveis (Euronext EDPR), vor contribui cu 750.000 de euro la lupta împotriva Covid-19. Compania finanţează proiecte la nivel local în majoritatea pieţelor sale şi care sunt menite să atenueze efectele pandemiei Coronavirus, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei ciatate, acest ajutor va fi distribuit în zece ţări (România, Brazilia, Columbia, Spania, SUA, Franţa, Grecia, Italia, Polonia şi Belgia) prin intermediul mai multor iniţiative cuprinse între donaţii de la banca de alimente, achiziţionarea de echipamente medicale, dispozitive medicale şi truse de testare rapidă, la material educativ digital pentru a facilita învăţarea online. Fiecare piaţă a efectuat un studiu al nevoilor sale pentru a asigura utilizarea cea mai eficientă a acestui ajutor.

Eduardo Nieto, General Manager EDPR România, a declarat: "În cazul României, unde compania noastră are o capacitate de operare totală de peste 521 MW, ajutorul va fi utilizat pentru achiziţionarea de produse de igienă şi echipamente medicale şi pentru a avansa plăţi către furnizorii locali. Suntem alături de comunităţile în care suntem prezenţi în România lucrând împreună cu ONG-uri partenere şi autorităţile locale pentru a ajuta în această luptă împotriva COVID-19 şi impactului pandemiei asupra tuturor românilor".

Joăo Manso Neto, CEO EDPR, a adăugat "Trăim vremuri extraordinare care afectează toată lumea. Această situaţie ne impune să acţionăm ca membri responsabili şi solidari ai unei societăţi care se confruntă cu o criză fără precedent. EDPR are o componentă socială foarte clară în ADN-ul său. Suntem o familie care îşi doreşte să transforme sectorul energetic, contribuind totodată la îmbunătăţirea comunităţilor în care suntem prezenţi, în special în acest moment în care este nevoie de solidaritate. Credem cu tărie că, împreună, vom putea depăşi această provocare".

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb