EJOBS: Clujul, o alegere profitabilă pentru dezvoltarea carierei

Miscellanea / 17 ianuarie 2022

Clujul, o alegere profitabilă pentru dezvoltarea carierei

Este unul dintre cele mai ofertante oraşe din România la categoria locuri de muncă, pentru că deţine 16% din industria software din România (aproximativ 1 miliard de euro), după Bucureşti (cu peste 3,3 miliarde de euro), arată datele KeysFin.com. Descoperă locuri de munca Cluj, dar şi ce avantaje ai dacă alegi să lucrezi în oraşul care şi-a câştigat locul de centru european de inovaţie.

De ce e Clujul este o alegere profitabilă pentru cariera ta?

Poate fi considerat un hub regional pentru outsourcing şi pentru start-up-uri de succes. Companii multinaţionale cunoscute, precum Emerson, Endava, UiPath, Softvision, Fortech investesc în Cluj, iar start-up-urile locale sunt în continuă evoluţie datorită fondurilor de investiţii internaţionale.

Clujul este primul oraş din Europa care a reuşit să se califice în ultima etapă a European Capital of Innovation Award. Astfel, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a primit la începutul anului 2021 un împrumut în valoare de 21 de milioane de euro de la Banca Europeană de Investiţii, bani care vor fi investiţi pentru îmbunătăţirea metodelor de predare, cercetării, inovării şi condiţiilor de trai ale studenţilor care învaţă în Cluj.

La categoria salarii, Clujul se află pe locul 4 în ţară (după Bucureşti, Sibiu şi Timişoara), cu un câştig mediu salarial net de 3.750 lei, dar câştigurile pot varia de la 2.500 lei la 15.000 lei.

Competiţia pentru un job poate fi strânsă, dar acesta poate fi un impuls pentru a te pregăti mai bine pentru viitorul job. În 2021, Clujul a fost pe locul 2, după Bucureşti, în topul oraşelor care au atras şi cele mai multe aplicări, conform datelor eJobs. 15,59% din totalul aplicărilor pe eJobs.ro (din 12,6 milioane) au revenit acestui oraş.

Cele mai recente date publicate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţelor de Muncă (AJOFM) Cluj, rata şomajului la nivelul judeţului Cluj în ianuarie 2021 a fost de 1,67%, în timp ce, în aceeaşi lună a anului 2020, rata şomajului a fost de 1,22%. Conform estimărilor directorului AJOFM, rata şomajului la nivel de judeţ nu a crescut foarte mult (cu 0,45%) în perioada pandemiei. Asta înseamnă că economia judeţului esta una puternică.

Oraşul este cunoscut pentru oferta de muncă, joburile sunt disponibile în domenii variate şi oferă siguranţă financiară. Descoperă locuri de munca Cluj full time.

Oferte de muncă în Cluj

Progamator Java

Ai cel cel puţin un an de experienţă în dezvoltarea de software şi experienţă dovedită în lucrul cu Java şi baze de date SQL (de preferinţă PostgreSQL şi/sau MySQL)? Eşti familiar cu Spring framework, Spring Boot, Hibernate, Git, Maven şi ai abilitatea de a lucra cu API-uri terţe, precum AWS, cu Docker sau cu MongoDB? Îţi găseşti uşor job în una dintre multinaţionalele din Cluj, specializate în dezvoltarea soluţiilor software, unde vei avea ocazia de a dezvolta aplicaţii. Misiunea ta va fi să analizezi cerinţele şi arhitectura furnizată de client, să dezvolţi software cu tehnologiile menţionate, să menţii legătura cu clientul şi să raportezi activităţile realizate.

Beneficii: program de lucru flexibil, atmosferă de lucru deschisă şi relaxată, comunicare şi schimb de cunoştinţe între membrii echipei, posibilitatea de a lucra cu cele mai noi tehnologii şi instrumente de management de proiect, precum şi de a obţine cunoştinţe practice despre procesele de dezvoltare software; implicarea în proiecte internaţionale complexe pentru marii jucători de pe pieţele globale, bonusuri financiare şi recompense, formare, oportunităţi de dezvoltare şi certificare a carierei, asigurare de sănătate, 7card.

Quality Engineer

Cu studii superioare de profil tehnic, limba engleză la nivel avansat şi experienţă în domeniul calităţii te califici pentru jobul de Quality Engineer în una dintre companiile din domeniul producţiei. Ce vei face? Vei fi responsаbil cа toţi mеmbrii echipei să cunoască cеrinţelе şi aşteptările clientului cu privirе la calitatе, astfеl încât acestea să fie respectate în toate domeniile de activitate, vei audita periodic procesul de producţie pentru detectarea neconformităţilor şi vei asigura colectarea permanentă a informaţiilor specifice calităţii (evoluţia şi analiza defectelor, date despre testare-parametri, performanţa echipamentelor de testare şi date despre asigurarea calităţii) pentru a garanta respectarea cerinţelor de calitate ale clientului şi a celor specificate în procedurile interne.

Beneficii: prânz asigurat, transport asigurat, bonus de performanţă, tichete de masă, servicii medicale, programe de dezvoltare profesională.

Corporate Banking Relationship Manager

CV-ul tău cuprinde studii superioare economice, minimum 3 ani experienţă în vânzări, abilităţi de analiză financiară şi limba engleză nivel avansat? Pe eJobs.ro găseşti job de Corporate Banking Relationship Manager. Principalele tale responsabilităţi vor fi: gestionarea relaţiei dintre bancă şi clienţii din portofoliul alocat, asigurand un grad înalt de satisfacţie şi fidelizare a clienţilor, dezvoltarea portofoliul de clienţi, vânzări pentru întreaga gamă de produse şi servicii ale băncii, pregătirea ofertelor.

Beneficii: tichete de masă, 13 salarii, abonament medical, preţuri speciale la activităţi sportive, programe de învăţare, bonus de Sărbătorile Pascale şi de Crăciun, zi liberă pentru ziua ta de naştere, zi liberă pentru situaţii neprevăzute.

Recrutor IT

Pentru a lucra în domeniul HR, experienţa minimă este necesară, dar nu obligatorie. Contează abilităţile de comunicare, dorinţa de a învăţa în mod continuu, comportamentul foarte flexibil şi orientat spre obiectiv în relaţia cu oamenii şi limba engleză la nivel avansat. Ce vei face? Vei prospecta candidaţii, îi vei selecta pe cei cu abilităţile necesare profilului jobului, vei menţine relaţia cu candidaţii pe parcursul întregului proces de recrutare, vei menţine legătura cu HR Managerii companiilor pentru a obţine feedback din partea lor pentru candidaţi.

Câştigul tău: bonusuri în funcţie de performanţă, program de lucru hibrid, cameră de relaxare, bonuri de masă, asigurare medicală privată.

Analist Taxe

Ai cel puţin 2 ani de experienţă în fiscalitatea românească şi o calificare contabilă? Înţelegi principiile/practicile privind preţurile de transfer, precum şi impozitarea internaţională? În Cluj poţi fi Tax Analyst pentru o companie multinaţională. Rolul tău va fi să oferi suport Managerului Fiscal Regional pentru toate aspectele legate de conformitatea fiscală românească, să evaluezi impozitul pe profit, impozitul pe venit/contribuţiile sociale şi TVA, să colaborezi cu autorităţile fiscale, cu auditorii şi consultanţii fiscali externi.

Beneficii: oportunităţi de dezvoltare a carierei, acces la platforme de learning, zile suplimentare de concediu, tichete de masă, asigurare medicală, discounturi şi oferte.

Pe eJobs.ro sunt peste 5.000 de locuri de muncă disponibile în acest moment în judeţul Cluj. Ca să-ţi fie mai uşoară tranziţia către un job mai bun, îţi suntem alături pentru a identifica joburile care ţi se potrivesc. Sună cu încredere la 021.9124 (tarif normal), de luni până vineri, între orele 09:00 şi 17:00.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb