Elena Lasconi: "Congresul PSD - un festival al dezinformării, al minciunilor şi al atacurilor cu date false"

F.D.
Politică / 24 august

Elena Lasconi: "Congresul PSD - un festival al dezinformării, al minciunilor şi al atacurilor cu date false"

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a calificat congresul PSD ca fiind "un festival al dezinformării, al minciunilor şi al atacurilor cu date false", iar discursurile liderilor social-democraţilor au arătat "tupeu şi sfidare", relatează Agerpres.

"Un festival al dezinformării, al minciunilor şi al atacurilor cu date false! Tupeu şi sfidare. Aşa au arătat discursurile liderilor PSD de azi! Marcel Ciolacu vorbeşte de parcă ar fi în opoziţie, de parcă nu a condus România în ultimii trei ani, de parcă n-a avut guvernul şi peste 60% în Parlament. A vorbit ca un om care azi a ieşit din spuma mării şi de mâine se apucă de treabă! Îţi trebuie mult tupeu să poţi să gândeşti şi să citeşti de pe foaie asemenea vorbe", a afirmat Elena Lasconi.

Potrivit acesteia, "Marcel Ciolacu a sărăcit românii, ne-a scumpit viaţa şi pune în pericol stabilitatea ţării prin împrumuturile uriaşe pe care le lasă pe umerii noştri şi ai copiilor noştri".

"Împrumuturi care s-au făcut pentru a creşte privilegiile castei specialilor şi nu în interesul românilor. Împrumuturi care afectează poziţia de negociere a României pe scena internaţională - întreaga lumea ne vede ca pe o ţară incapabilă să se guverneze fără asistenţă externă. Ei, aşa-zişii suveranişti, sunt primii care vulnerabilizează România. Marcel ne-a oferit şi momente amuzante. Îţi trebuie mare curaj să vorbeşti despre furt în mijlocul unei adunări pesediste.

Şi îmi pare rău că Marcel Ciolacu n-a răspuns la niciuna dintre întrebările care vin nu doar de la mine, ci şi dinspre societate: 1. Ce căuta la vânătoare cu un terorist - Omar Hayssam - şi dacă este prieten şi cu alţi terorişti? 2. La ce vârstă a luat bacalaureatul şi ce studii a făcut? 3. În ce condiţii şi-a luat carnetul de revoluţionar, pentru că ştie toată lumea că nu a avut nicio contribuţie la Revoluţia din 1989, doar că a obţinut nişte spaţii comerciale gratis în piaţa din Buzău.

În loc să ne spună minciuni despre ce va face după ce a guvernat ţara prost trei ani, mai bine ne-ar da explicaţii pentru ceea ce a făcut", a adăugat preşedinta USR.

În opinia acesteia, "oricât s-ar chinui Marcel Ciolacu să se prezinte altceva decât este, adevărul despre cine este el, de fapt, va ieşi permanent la suprafaţă".

"Ciolacu ne spune ce vor face el şi pesediştii în prima zi în care vor câştiga alegerile. Dar prima zi a fost de mult. Şi noi ştim foarte bine că soluţiile pentru români nu pot veni de la cei care le-au generat. Soluţia la sărăcirea românilor nu poate veni de la cei care ne-au sărăcit. Soluţia la problemele românilor nu poate veni de la urmaşii comuniştilor, de la urmaşii lui Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Liviu Dragnea. Soluţia nu poate veni de la cei care i-au bătut pe români la mineriade, nu poate veni de la cei care i-au bătut pe români la 10 august. Şi românii ştiu asta. Românii ştiu că vorbele frumoase nu ţin de foame.

Marcel Ciolacu poate doar vorbe, niciodată fapte! Pentru că lupul pesedist îşi schimbă blana, dar năravurile ba", a transmis Elena Lasconi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9767
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4754
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2522
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8753
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.7295

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb