ELON MUSK: "Preţurile bitcoin şi etherum par mari"

S.B.
Companii / 21 februarie 2021

"Preţurile bitcoin şi etherum par mari"

Miliardarul Elon Musk a afirmat, sâmbătă, că preţurile bitcoin şi etherum par mari, în condiţiile în care criptomonedele au atins niveluri record, iar bitcoin a depăşit pragul unei capitalizări de 1.000 de miliarde de dolari, informează news.ro.

Directorul general al Tesla, ale cărui tweeturi recente au alimentat creşterea bitcoin, a făcut remarca pe Twitter, răspunzând unui utilizator care a afirmat că aurul este mai bun dect bitcoin şi banii convenţionali.

Musk, care a remarcat în această săptămână că a considerat că perspectiva de a deţine bitcoin ca fiind aventuroasă pentru o companie membră a indicelui S&P 500, a afirmat în tweet: Banii sunt doar date care ne permit să evităm inconvenientul barterului. Acestea fiind spuse, preţurile BTC & ETH par mari lol".

Bitcoin, cea mai populară criptomonedă din lume, a atins sâmbătă un nou maxim, în tranzacţiile din Asia, continuând creşterea din ultimele două luni, la o zi după de capitalizarea sa de piaţă a depăşit 1.000 de miliarde de dolari.

Ethereum, sau ether, este a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume, în funcţie de capitalizarea de piaţă şi de volumul zilnic al tranzacţiilor.

Musk, un susţinător fervent al monedelor digitale, a apărat achiziţia recentă de bitcoin, în valoare de 1,5 miliarde de dolari, care a amplificat interesul firmelor mari pentru această criptomonedă, potrivit news.ro

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. credeti voi ca nu a simulat el cu mult inainte toata schema asta si ca accepta el plata in bitcoin pe valoare maxima sa "piarda" cand va fi la pamant?

    pregatiti-va sa "piarda " de trei ori si a patra oara va castiga sigur iar ceilalti (necesar sa fie mult mai multi ) vor accepta pierderile disipate si mult mai mici ( cu cine are el inconvenientul barterului?) 

    e suficient sa stim ca hackerii ce-ti cripteaza datele si te santajeaza sa le platesti in bitcoin nu vor fi prinsi ca nu se vrea , dar cu siguranta vor fi dealeri Tesla fiindca pot plati masinile cu bitcoin sa le vanda in ce moneda vor muschii lor? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb