Emilia Gane - numită agent guvernamental pentru CJUE

I.M.
Politică / 31 decembrie 2019

Emilia Gane - numită agent guvernamental pentru CJUE

Emilia Gane a fost numită în funcţia de agent guvernamental pentru Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, publicată marţi în Monitorul Oficial.

Conform deciziei, Emilia Gane a fost desmenată în funcţia de agent guvernamental pentru CJUE, precum şi pentru Curtea de Justiţie a Asociaţiei Europene a Liberului Schimb, cu rang de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Felicitari si mult succes !

    Asteptam sa vedem interes privind cazul datoriei ,umflata cu penalitati si dobanzi pe care frattii Micula au reusit recent sa o " extraga" din bugetul Romaniei ! Cei 2 cetateni romani la data la care au infiintat firmele in Bihor au aplicat si obtinut ulterior cetatenia straina ,astfel ca sa beneficieze de facilitati de la statul roman .  

    Odata cu aderarea noastra la UE ,acea ordonanta de care se prevalau este inalaturata de drept prin faptul ca legislatia UE are prioritate fata de cea romaneasca,chiar daca nu a fost abrogata explicit cum trebuia ( si nu s a facut fara ca sa se sesizeze organe de cercetare sau curte de conturi etc... ceea ce e foarte problematic si ciudat fiind o suma mare !). Eu personal astept de la domna numita acum sa analizeze atent acest dosar si sa vada cum se poate ataca la cele 2 forumuri acea decizie arbitrala ( foarte problematica si ea !) pe baza ratiunilor sus expuse . Doar nu cumva domnul L Orban va accepta sa credem ca acea plata imediata e un mare blat ,si modul cel mai bun de a se apara de asta e sa preseze pentru reversarea deciziei arbitrale ! Dupa care sa faca si MF calculele cu ce datoreaza familia Micula catre stat ,cu dobanzi si penalitati !

    Si in Franta a fost o decizie arbitrala scandaloasa privind o banca de stat si a fost reversata ,chiar daca dupa cativa ani !  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb