Emporiki Bank România vrea să investească peste 30 milioane euro în extinderea activităţii

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 12 mai 2008

Emporiki Bank România vrea să investească peste 30 milioane euro în extinderea activităţii şi să deschidă 25 de sucursale până la sfârşitul lui 2008, iar până în 2011 să se extindă cu încă 150 de unităţi, a declarat vineri managerul general al Emporiki Group, Panagiotis Varelas. "Avem un plan de afaceri pe 5 ani şi vom investi peste 30 milioane euro în dezvoltarea băncii în Româ­nia. Emporiki Bank România va parcurge un proces de modernizare prin implementarea unui nou sistem informatic central al băncii, sistem dezvoltat deja de Credit Agricole în toate subsidiarele Emporiki din ţările balcanice", a mai spus Varelas, citat de NewsIn.

Emporiki Bank România vrea să îşi dubleze până la sfârşitul anului numărul de angajaţi, ca urmare a expansiunii portofoliului de clienţi şi a reţelei de sucursale, au mai declarat reprezentanţi ai băncii.

"Până la sfârşitul lui 2008 vor fi deschise 25 de noi filiale ale băncii, reţeaua fiind extinsă la 45 de filiale care oferă servicii către populaţie, întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) şi corporaţii. Până în 2011 vrem să ne extindem cu încă 150 de filiale şi să avem o prezenţă importantă în zona rurală", a afirmat managerul general al Emporiki Group, Panagiotis Varelas.

Grupul Emporiki Bank include 28 de companii, printre care societăţi financiare (leasing, valori mobiliare, bănci, factoring, fonduri mutuale, capital de risc), societăţi de asigurare, societăţi industriale, societăţi de servicii financiare, societăţi de pregătire profesională.

Emporiki Bank România, membră a grupului francez Credit Agricole, avea, la finalul lui 2006, active de 366,4 milioane lei (108,3 milioane euro) şi deţinea o cotă de piaţă de 0,21%. Emporiki Bank România a obţinut, în 2006, un profit operaţional de 971.767 euro şi avea capitaluri proprii de 21,3 milioane euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb