Enel X a câştigat o licitaţie de peste 1 GW în Japonia

A.P.
Comunicate de presă / 7 octombrie 2020

Enel X a câştigat o licitaţie de peste 1 GW în Japonia

Enel X Japan, agregator independent de servicii de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie al ţării, a câştigat peste 1 GW în servicii de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie pe piaţa de capacitate japoneză pentru 2024, anul inaugural al pieţei, scrie un comunicat de presă al companiei.

Rezultatul licitaţiei i-a oferit companiei Enel X peste 25% din capacitatea de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie pe noua piaţă.

Ushio Okuyama, Head of Enel X Japonia, a declarat: "Suntem mândri să ne bazăm pe experienţa noastră solidă de a oferi servicii de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie în reţeaua electrică naţională a Japoniei. Promovăm aceste resurse drept alternativă rentabilă la generarea tradiţională de energie, care este esenţială pentru susţinerea integrării surselor regenerabile de energie în reţea. Privind în viitor, prin echilibrarea reţelei prin managementul consumului de energie pe piaţa japoneză începând cu anul inaugural, ne aşteptăm să jucăm un rol important în aceste servicii pe pieţele de energie din ţară."

Prin platforma de flexibilitate în timp real, Enel X poate să optimizeze utilizarea resurselor de echilibrare a reţelei prin managementul consumului în toate domeniile pieţei energetice în evoluţie rapidă din Japonia. În Japonia, Enel X este un furnizor independent de rezerve "1-dash", un program de echilibrare a reţelei prin managementul consumului bazat pe licitaţii anuale, care este în vigoare până la inaugurarea pieţei de capacitate. În plus, Enel X şi-a asigurat recent calitatea de membru pe bursa japoneză de energie electrică (JEPX), piaţa de tranzacţionare angro a energiei electrice din ţară, permiţându-i să ofere servicii de echilibrare a reţelei prin managementul consumului pe piaţa pentru ziua următoare şi pe piaţa intra-zilnică.

Prin platforma sa compusă din 211 MW în programul "1-dash", alături de peste 1 GW atribuiţi pe piaţa de capacitate, Enel X administrează o centrală virtuală menită să ajute la stabilizarea reţelei electrice a ţării. Prin urmare, compania este poziţionată pentru a ajuta companiile japoneze să maximizeze valoarea pe care o pot atinge prin participarea activă pe piaţa energiei din ţară. Prin participarea lor, companiile calificate câştigă un nou flux de venituri care le poate îmbunătăţi profitabilitatea, sprijinind, în acelaşi timp, integrarea surselor regenerabile. Portofoliul actual al clienţilor Enel X acoperă multe sectoare de activitate, inclusiv industria grea, producţie, tehnologia informaţiei, logistică şi proprietăţi comerciale.

Programele de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie încurajează utilizatorii de energie să îşi ajusteze consumul de energie pentru a ajuta la stabilizarea reţelei atunci când sistemul o cere. Enel X Japonia este o filială a Enel X, divizia globală de servicii energetice avansate a Grupului Enel care deţine poziţia de lider în programele de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie la nivel global, cu o capacitate totală de peste 6 GW gestionată şi repartizată în cele două Americi, Europa, Asia şi Oceania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb