eToro lansează programul de staking pentru Solana şi Ethereum

F.D.
Piaţa de Capital / 31 iulie

eToro lansează programul de staking pentru Solana şi Ethereum

Platforma de tranzacţionare şi investiţii eToro anunţă astăzi că a lansat staking-ul pe Solana (SOL) şi Ethereum (ETH), permiţând utilizatorilor să câştige recompense în schimbul opţiunii de participare, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Staking-ul este esenţial pentru blockchain-urile care utilizează proof-of-stake, cum ar fi Solana şi Ethereum, deoarece ajută la validarea şi securizarea tranzacţiilor fără un procesator de plăţi. Pentru investitori, staking-ul criptoactivelor lor poate aduce avantajul suplimentar al recompenselor de token", a declarat Adi Lasker Gattegno, director al Crypto Desk la eToro.

"Suntem încântaţi să ne extindem programul de staking. Executăm întreaga procedură de staking în numele utilizatorilor pentru a-i proteja de riscurile şi complicaţiile staking-ului pe cont propriu, făcând procesul simplu, sigur şi fără complicaţii."

Utilizatorii eligibili pot face staking acum pentru Solana (SOL) şi Ethereum (ETH), în plus faţă de Cardano (ADA) şi Tron (TRX). Pentru a fi eligibili pentru recompensele de staking, utilizatorii trebuie să locuiască într-o ţară în care staking-ul este permis şi să fi deţinut o poziţie deschisă a criptoactivului-ului pentru care se face staking pentru un număr stabilit de "zile intro". Poziţiile deţinute folosind CFD-uri, CopyTrader, Portofolii inteligente sau poziţii scurte nu sunt eligibile.

eToro reţine un procent din randament pentru a acoperi diversele costuri operaţionale, tehnice şi juridice implicate. Mai multe detalii despre "zilele intro" şi procentele de recompensă pot fi găsite aici.

Utilizatorii trebuie să reţină că staking-ul criptoactivelor vine cu posibile riscuri, nu doar cu recompense. În timpul perioadei de blocare, activele au lichiditate limitată sau inexistentă, iar preţul lor poate creşte sau scădea. În cazul în care validatorul blockchain încalcă regulile protocolului, protocolul reţelei poate confisca sau "tăia" activele pentru care s-a făcut staking.

Prin deschiderea unei poziţii SOL, utilizatorii sunt înscrişi automat în program, în timp ce pentru a miza ETH, utilizatorii trebuie să se înscrie activ în program. Toţi utilizatorii eligibili care fac staking pe cripto vor primi actualizări lunare prin e-mail în care li se va explica cât au câştigat în recompense de staking şi cum au fost calculate acestea. Utilizatorii se pot retrage din program în orice moment.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb