Euro 2004 a crescut vînzările Carlsberg

V.B.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 2 iulie 2004

Campionatul Euro 2004 se apropie de final, dar campania de marketing pentru berea Carlsberg continuă. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în urma campaniei "Part of the Game", derulată cu ocazia Campionatului European de Fotbal, vînzările de bere Carlsberg au crescut cu 50%.

În primele nouă zile ale turneului final au fost consumaţi peste 32.000 de litri de bere "Carlsberg". Înainte de lovitura de începere a Campionatului European de Fotbal, dată pe stadionul Dragao din Porto, se vînduseră deja mult peste 3 milioane de sticle de bere Carlsberg şi 500 de mii de litri de bere la draught. Cu toate că cele cinci echipe care au scris istoria fotbalului european - Italia Franţa, Germania, Spania şi Anglia - nu au trecut de sferturile de finală ale turneului, pentru Carlsberg Euro 2004 reprezintă un adevărat succes.

Keld Strudahl, Directorul de Marketing al Grupului Carlsberg, a declarat: "Carlsberg are o îndelungată istorie în sponsorizarea jocului de fotbal, iar Euro 2004 este un eveniment unic, în care nu puteam să nu ne implicăm. Poziţia noastră de sponsor oficial ne-a oferit o oportunitate unică, aceea de a creşte notorietatea mărcii, dar şi vînzările de bere Carlsberg. Volumul vînzărilor companiei a fost de-a dreptul incredibil, mult peste aşteptări."

Vînzările de bere Carlsberg pe durata Campionatului Euro 2004 au crescut cu 50% faţă de aceeaşi perioadă a lui 2003. Pentru o comparaţie mai clară: în timpul campionatului Euro 2000, vînzările de Carlsberg au crescut cu 11%, iar pe întreg anul 2000 vînzările de bere Carlsberg au crescut cu 5,4%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb