EURODEPUTATUL PDL PETRU LUHAN: "Preşedintele PE şi-a pătat onoarea"

F.A.
Politică / 31 octombrie 2012

Eurodeputatul PDL Petru Luhan a declarat că va cere Parlamentului European să verifice din ce buget au fost plătite "acţiunile lui Martin Schulz în favoarea USL" şi susţine că preşedintele PE "şi-a pătat onoarea" participând la evenimentele cu iz electoral organizate de către Victor Ponta".

"Consider că momentul ales de către domnul Schulz pentru a face o vizită în România este total neadecvat, având în vedere că alegerile parlamentare se apropie cu paşi repezi. Chiar regulamentul de funcţionare a Parlamentului European interzice implicarea deputaţilor europeni în campaniile electorale ale altui stat membru şi folosirea bugetelor instituţiilor europene în acest sens. În plus, în calitatea sa de preşedinte al Parlamentului European, domnul Schulz are o responsabilitate suplimentară de a rămâne imparţial şi este nedemn de un înalt funcţionar european să recurgă la asemenea practici neloiale", a precizat europarlamentarul Petru Luhan.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. lasitatii? Puiul sau kitchenul cum spuneam eu pe vremuri o data ca nu intelegeau musterii mei ce vreau pana mi-am data seama ca e chicken. Cu ce si-a patat onoarea venerabile PRIETENUL MEU domnul SCHULZ. Vreau sa va avertizez ca in constiinta mea l-am dat in judecata pe domnul Vulpescu pentru utopia care a spus-o in foaia pentru minte inima si literatura a domnului Make, cum ca Tara si natiunea ar fi imperfecte. Astazi la o discutie avuta intre mine si consiliera mea pe teme de comunicatii am stabilit ca Tara si Natiunea reprezinta PATRIA. Dumneavoastra la Bruxelles Patria cui reprezentanti mon cher? De ce nu incercati si dumneavoastra o actiune gen Referendum. Nu ati fi primul personaj fie el si persoana fizica care se teme sa dea piept cu un barbat care te doboara prin surasul lui. Luati-va timp(va decontez eu banii care ii pierdeti conform zicalei) si atunci ascultati-l pe 9 Noiembrie la Cuvantarea asupra Europei. Ulterior mai exprimati-va o data opinia si nu va voi da in judecata , desi o sa fiu cu un LEU mai sarac, insa voi avea atunci un PRIETEN in persoana dumneavoastra draga domnule europarlamentar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb