"Event Plus" a semnat Playboy 100 Party

M.M.
Ziarul BURSA #Companii / 6 martie 2008

"Event Plus", prima companie de Event Architecture din România, a organizat pentru Attica Media evenimentul aniversar Playboy 100 Party, cu ocazia împlinirii a 100 de numere şi 100 de pictoriale ale revistei pe piaţa românească. Petrecerea aniversară a avut loc, recent, la Palatul Bragadiru, beneficiind de prezenţa vedetelor Playboy şi a peste 1.000 de invitaţi. Designul evenimentului a fost semnat Ioan Big, cel care a semnat şi în trecut evenimentele anuale VIP Playboy, împreuna cu Leon Ramaekers şi Raymond Haeck.

Pentru reamenajarea sălii de petrecere şi pregătirea ei pentru organizarea acestui eveniment, Event Plus a adus în premieră o combinaţie inedită de elemente decorative: Led baruri, Ice-cube baruri, Liquid Light Show (un show unic în Europa, în care sunt folosite proiectoare speciale de mari dimensiuni pentru realizarea unor picturi, folosind diferite lichide, bucăţi de sticlă, forme speciale, imagini etc.), balcoanele sălii au fost transformate într-o zonă lounge prin crearea unor insule de mobilier cu design ultra-modern, iar trupa belgiană "La Gazz" a încins atmosfera prin prestaţia sa live (DJ, vocal, sax, percutie) sub supravegherea amfitrionului serii: Dan-Silviu Boerescu.

Intrarea în locaţie s-a realizat printr-un tunel special pe ai cărui pereţi invitaţii puteau urmări dinamica "umbrelor chinezeşti" create de siluetele unor dansatoare.

"Am încercat ca prin elementele adăugate să transformăm "the traditional approach" într-unul "hyper-modern, unexpected". Întreg conceptul ambiental a fost bazat pe contrast. Incă de la primii paşi invitaţii puteau observa o modificare surprinzătoare în stil. Fiind o locaţie ce combină stilul clasic cu cel tradiţionalist, ne-a permis să ne jucăm cu elemente premium şi unice de design. Toate acestea au contribuit la crearea unei atmosfere moderne, menite a surprinde participanţii veniţi cu aşteptări diferite datorate şi arhitecturii conservatoare a locaţiei", a declarat Ioan Big, Head of Design Event Plus".

Event Plus este prima companie de Event Architecture din România care combină experienţa cu creativitatea şi gândirea inovatoare, aducând competenţe de standarde europene în construirea conceptelor creative, şi combinarea arhitecturii de eveniment cu marketingul, cu managementul de evenimente şi cu soluţiile tehnice în cadrul aceleiaşi companii.

Structura managerială curentă a companiei Event Plus este formată din: Sorin Fodoreanu - Preşedinte, Ioan Big - Managing Partner, Leon Ramaekers - Senior Partner, Andreea Dumitru - Managing Director.

Echipa extinsă a Event Plus cuprinde peste 30 de project manageri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb