evoMAG: 5 din 10 familii cu copii vor face cumpărături online pentru începutul şcolii

F.D.
Miscellanea / 3 septembrie

Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG

Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG

Noul an şcolar devine prilej de reduceri la evoMAG, compania alăturându-se pregătirilor pentru începerea şcolii cu o ofertă extinsă şi diversificată în cadrul campaniei "Back to School 2024". Astfel, până pe 15 septembrie, clienţii pot accesa o gamă variată de produse esenţiale pentru şcoală, inclusiv birotică şi tehnologie, beneficiind de reduceri semnificative la peste 10.000 de articole selecţionate, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Unul dintre punctele centrale ale campaniei din acest an este extinderea categoriei de Birotică, ce cuprinde acum o selecţie largă de produse destinate atât elevilor, cât şi profesorilor. Printre acestea se numără ghiozdane, penare, rechizite şi diverse accesorii, toate disponibile la preţuri reduse. Creşterea numărului de produse din această categorie reflectă un răspuns direct la cerinţele tot mai variate ale clienţilor evoMAG, care doresc să-şi asigure toate materialele necesare pentru şcoală într-un singur loc.

Alături de articolele din categoria Birotică, la reduceri se găseşte o varietate de electronice, de la echipamente periferice, laptopuri şi tablete, până la accesorii şi produse multimedia esenţiale pentru activităţile şcolare. Ofertele sunt concepute pentru a răspunde nevoilor educaţionale moderne, cu accent pe accesibilitate şi diversitate, astfel încât părinţii să găsească tot ce au nevoie pentru noul an şcolar al copiilor lor.

evoMAG oferă reduceri suplimentare la diverse produse din campania Back to School 2024. Reducerile se aplică, de exemplu, la laptopuri, tablete, echipamente periferice, şi alte accesorii esenţiale pentru activităţile şcolare. Aceste oferte sunt posibile datorită relaţiilor de încredere şi parteneriatelor de lungă durată cu branduri de renume şi distribuitori, aspecte care permit aplicarea unor preţuri mai atractive sau oferirea de pachete speciale pentru clienţi.

"Observăm o tendinţă tot mai pronunţată în rândul familiilor cu copii de a achiziţiona online produsele necesare pentru începutul anului şcolar. Conform estimărilor noastre, 5 din 10 familii cu copii aleg să îşi facă aceste cumpărături online, iar multe dintre ele optează pentru plata în rate pentru a gestiona mai bine bugetul familial. Acest comportament reflectă atât nevoia de accesibilitate şi diversitate în achiziţii, cât şi dorinţa de a împărţi costurile pe o perioadă mai lungă, fără a face compromisuri asupra calităţii produselor", spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Anul acesta, evoMAG a înregistrat o dublare a procentului de clienţi care aleg să achiziţioneze produse în rate, comparativ cu anul trecut. În prezent, peste 15% din achiziţiile realizate pe evoMAG.ro sunt plătite eşalonat, ceea ce reflectă o schimbare majoră în modul în care consumatorii români gestionează achiziţiile de valoare ridicată.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb