EximBank finanţează BCR Leasing IFN cu 100 de milioane de lei

A.I.
Bănci-Asigurări / 29 martie 2017

EximBank finanţează BCR Leasing IFN cu 100 de milioane de lei

EximBank şi BCR Leasing IFN au încheiat un acord de parteneriat în cadrul căruia banca a acordat societăţii de leasing un credit în valoare de 100 de milioane de lei ce are ca destinaţie acordarea de finanţări în lei pe termen scurt şi mediu pentru activitatea clienţilor BCR Leasing IFN, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Facilitatea a fost acordată pentru o perioadă de 60 de luni, cu o perioadă de graţie de 12 luni, din care perioadă de utilizare de trei luni, şi este garantată parţial cu o scrisoare de garanţie bancară emisă de Erste Group Bank AG.

Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank a afirmat: "EximBank continuă să întreprindă toate demersurile pentru identificarea şi valorificarea tuturor oportunităţilor care să-i permită să distribuie cât mai multe fonduri către companiile de pe piaţa românească. Parteneriatul cu BCR Leasing IFN reprezintă încă un canal prin care putem finanţa indirect atât companiile mici şi mijlocii - care deţin o pondere de peste 80% în portofoliul BCR Leasing IFN, cât şi clienţi corporate, în condiţii de maximă eficienţă, expertiza partenerului nostru completând competenţele tehnice ale EximBank. Contribuim astfel la construirea de soluţii de finanţare ce permit realizarea de investiţii pentru dezvoltarea de noi afaceri sau pentru consolidarea afacerilor deja mature".

Bogdan Speteanu, preşedinte BCR Leasing a declarat: "Parteneriatul dintre EximBank şi BCR Leasing este direct conectat cu mediul de afaceri din România, finanţările în leasing fiind un bun indicator al investiţiilor realizate în economia românească în special de către segmentul întreprinderilor mici şi mijlocii. Prin produsele noastre, asigurăm acces flexibil şi convenabil la soluţii de finanţare a activelor productive, ce permit creşterea productivităţii şi competitivităţii într-un mediu economic din ce în ce mai dinamic şi complex".

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb