EXIMTUR: Destinaţiile turistice pentru 1 Decembrie

B.B.
Companii / 28 noiembrie 2019

Destinaţiile turistice pentru 1 Decembrie

Deşi anul acesta cele două sărbători, Sf. Andrei şi Ziua Naţională, pică în zile de weekend, nu sunt puţini românii dornici să profite de o mini vacanţă de relaxare în zilele care urmează, cererea pentru sejururi în destinaţii autohtone fiind similară cu cea din anul precedent, relatează experţii EXIMTUR într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

În topul vânzărilor înregistrate pentru perioada sfârşit de noiembrie-început de decembrie 2019 se situează staţiunea Băile Felix, unde cele mai multe pachete conţin două nopţi de cazare cu demipensiune sau pensiune completă. Hoteluri de 4 şi 5 stele din această staţiune au inclus în pachete şi o terapie SPA/persoană şi accesul gratuit la piscine, saune şi zona de fitness. Pentru un astfel de pachet, la un hotel de 4 stele, cu regim de masă demipensiune, turiştii au plătit în jur de 510 lei/persoană, loc în cameră dublă. În cazul unui hotel de 5 stele, preţul a fost în jur de 900 lei/persoană, pachetul incluzând mic dejun, cina festivă în seara de 29.11, prânz bufet şi cina festivă de Sf. Andrei, în 30.11, o terapie SPA/ persoană, programe de animaţie pentru copii, sesiuni de Aqua Zumba, acces gratuit la Aquaparc, saune umede şi uscate.

Pe locul doi în preferinţele clienţilor noştri pentru minivacanţa din zilele următoare se află Valea Prahovei, cu staţiunile Sinaia şi Predeal. Preţul unui pachet standard de două nopţi cu demipensiune la un hotel de 4 stele este de 426 lei/persoană, în timp ce la un hotel de 3 stele un turist plăteşte 275 lei/sejur, cazare două nopţi, demipensiune şi acces gratuit la saună, jacuzzi şi zona de fitness.

În ce priveşte sejururile în afara ţării, turiştii au ales, în general, sejururi mai lungi care includ şi cele două zile de sărbătoare, cele mai căutate destinaţii fiind Tanzania, Cuba şi Egipt, cazare 7 nopţi cu regim all inclusive si transport inclus.

Cei care au preferat pentru sejururi mai scurte în străinătate au ales Praga, Paris sau Roma aceste destinaţii venind şi cu avantajul pieţelor de Crăciun organizate an de an începand cu finalul lunii noiembrie. În acest sens, am avut chiar o solicitare mai deosebită, e vorba de nişte turişti care au optat pentru un circuit al pieţelor de Crăciun din Europa.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Superba Statiune, merita vizitata

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb