Fără penali în funcţii publice, varianta americană

Gheorghe Piperea
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 26 octombrie 2022

Alături de Antonny Fauci, fost consilier medical al Casei Albe şi principalul tehnocrat care a ghidonat plandemia de covid, sunt obligaţi să depună mărturie sub jurâmânt mai mulţi oficiali de rang înalt ai Casei Albe, şefii CDC şi, culmea ironiei, şeful departamentului FBI de monitorizare digitală din regiunea San Francisco. (Sursa foto: www.niaid.nih.gov)

Alături de Antonny Fauci, fost consilier medical al Casei Albe şi principalul tehnocrat care a ghidonat plandemia de covid, sunt obligaţi să depună mărturie sub jurâmânt mai mulţi oficiali de rang înalt ai Casei Albe, şefii CDC şi, culmea ironiei, şeful departamentului FBI de monitorizare digitală din regiunea San Francisco. (Sursa foto: www.niaid.nih.gov)

Gheorghe Piperea

O investigaţie criminală de importanţă crucială a fost dis­pusă, în data de 21 octombrie 2022, de un judecător din statul american Missouri, la solicitarea procurorului general al statului respectiv.

Obiectul investigaţiei îl reprezintă cenzura generalizată şi refuzul dreptului la liberă exprimare (free speech, garantat de primul amendament la constituţia americană) practicate de reţelele de socializare în perioada pandemiei, la ordinul executivului american.

Alături de Antonny Fauci, fost consilier medical al Casei Albe şi principalul tehnocrat care a ghidonat plandemia de covid, sunt obligaţi să depună mărturie sub jurâmânt mai mulţi oficiali de rang înalt ai Casei Albe, şefii CDC şi, culmea ironiei, şeful departamentului FBI de monitorizare digitală din regiunea San Francisco, unde îşi au sediul meta, tuiter şi iutiube, principalii acuzaţi din plângerea depusă de reclamanţi (plângere care vizează, aşa cum am spus, cenzura şi interzicerea dreptului la liberă exprimare pe respectivele reţele de socializare).

Toată această maşinărie infernală de cenzură şi dezinformare totalitară din plandemie a fost pusă în mişcare pentru a se asigura caracterul intangibil al "adevărului" spuselor lui Fauci, un individ care, de altfel, era în grave conflicte de interese cu laboratorul din Wuhan, localitatea din China de unde a apărut "natural" virusul, fiind luat, cică, de om de la pangolin sau liliac (în realitate fiind vorba de o scăpare accidentală/voluntară a unui virus conceput în laborator prin manipulare genetică, un proiect finanţat în 2018 de institutul condus chiar de Fauci).

Din faptul că există această decizie a justiţiei americane îmi rezultă că cei vizaţi au refuzat până acum să depună mărturie de bună voie. Acum nu mai pot refuza - decizia judecătorului este imediat executorie. De asemenea, având în vedere că judecătorii americani se ating foarte rar de deciziile oficialilor de rang înalt ai executivului, din raţiuni de separaţie a puterilor în stat, este evident că speţa e foarte, foarte gravă, infracţiunile având caracteristici flagrante. Chiar asta spune judecătorul, de altfel, la începutul motivaţiei.

Decizia judecătorului din Missouri, care se întinde pe 28 de pagini, relevă mai multe episoade incredibile ale cenzurii din pandemie (care nu a luat sfârşit nici azi), insistând pe modul oribil în care statul american şi înalţii săi oficiali au determinat "geniile" din capul super-afacerilor din domeniul hi-tech să li se supună fără crâcnire şi să instituie o poliţie totalitară a internetului. Iar asta s-a întâmplat peste tot în lume, pentru că Big Tech sunt globale. Cenzura, dezinformarea şi pedepsirea drastică, fără drept de apel, a "delictului de opinie" şi a dizidenţei (adică, a opiniei care nu se informează din sursa unică, oficială) practicate în plandemie au depăşit în amploare şi duritate totalitarismul chinezesc.

De asemenea, în decizia judecătorului din Missouri este relatată succint incredibila intervenţie a şefului "cu digitalul" de la Casa Albă, precum şi neaşteptata acţiune constantă de intimidare practicată de un şefuleţ local al FBI din San Francisco, la adresa "independenţilor" furheri digitali, fix proprietarii de moşii digitale care sancţionează "ştirile false" sau "teoria conspiraţiei" pe motivul că deviază de la linia oficială de partid şi de stat, atentând la adresa "ordinii liberale mondiale". Ironic, această decizie este încă o probă concludentă a unei "teorii a conspiraţiei" - marile corporaţii hi-tech americane nu sunt altceva decât interfeţe/alter ego - uri ale statului profund securisto-birocratic american/global. Chestia cu "valorile/standardele comunităţii", lupta contra ştirilor false, woke-ismul, cancel culture - ul şi alte bla bla - uri progresist - globaliste este nimic altceva decât balegă masivă şi urât mirositoare de bou. Bullshit, gen.

Foarte interesantă este denumirea cazului - State of Missouri et al versus Joe Biden Jr. et al. Motivaţia denumirii este aceea că reţelele de socializare (plus mass - media mainstream ultra - progresistă şi neo-marxistă americană) au ocultat în mod infracţional povestea lap-top-ului pierdut într-un service de turbulentul fiu al actualului preşedinte al SUA.

Aici aveţi un link către decizia despre care vorbim. Asta ca să ştie cenzorii feisbuc şi factcecării. Nu e teoria conspiraţiei, nu e opinie mea dizidentă, e un fapt pur, concret, care îi va prinde din urmă pe cenzori şi îi va umple de remuşcări pe idioţii lor utili, care au înghiţit ca curcanii informaţia din unică sursă şi unidirecţională care le-a fost băgată pe gât ca furaj.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Toti sm simtit-o pe pielea noastra.

    Pentru organele abilitate o observatie:

    Eu urmares datele piramidei populatiei pe romania de multi ani, rata migratie si etc pe regiuni. 

    In perioada de "covid" am murit exact atati oameni cat se anticipa natural ca vor murii, cu sau fara "covid". plus minus un procent foarte mic 1% variatie. 

    Nesimtitii din china de au postat "videourile panicante" au sters toate urmele; nebunii de la noi au inflat preturile in piata pana la dumnezeu la unele produse: ca exemplu 1 masca idioada costa 0,2 BANI a ajus aceasi masca idioata la 2-3-4-5 lei prin unele locuri; Isi da seama cineva de marja de profit si de hotia facuta la buzunarul public? Acum preturile au mai scaut, dar cum inflatia este "lipicioasa" pretul din urma nu mai exista. 

    s c cret 

    În spirit de solidaritate cu dr. Fauci (dr. Death pentru conspiratonisti) și de protest față de ancheta demarată, ma voi transforma în Canuta om sucit și îmi voi ciurui venele cu 5 vaxuri la rând.

    Până acum m-au piscat doar țânțarii, iar

    Arafat m-a declarat absent nemotivat de la înțeparea în masă:) 

    1. Iar trebuie sa ma gadil ca sa rad. Ai umor si cunostinte medicale la nivel de manichiurista.

    Ma inclin cu respect in fata d-lui av. Piperea, precum si in fata domnilor Calin Rechea si Cristian Dogaru pentru faptul ca de-a lungul timpului au riscat si au indraznit sa publice articole argumentate, care deviau de la dogma oficiala.

    Ceea ce au facut domnii sus-numiti pare simplu acum, dar sa nu uitam ca in culmea panicii un fost prim-ministru a numit astfel de opinii dizidente ca fiind asimilabile terorismului. 

    De asemenea apreciez faptul ca ziarul Bursa a gazduit astfel de articole "delicte de opinie", ca sa-l parafrazez pe av. Piperea. 

    Nu pretind ca stiu care este adevarul, dar imi este clar ca adevarul nu presupune suprimarea agresiva a opiniilor care contesta varianta oficiala. In numele "binelui", ne-am indreptat de fapt in viteza spre vremuri ce aminteau de inchizitia spaniola, de cenzura comunista, si alte astfel de epoci in care vieti fara numar au fost sacrificate pentru apararea unor sloganuri desantate.

    Vincit Omnia Veritas ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb