Farmaceutica Remedia, în topul companiilor cu cele mai bune randamente la BVB

G.D
Piaţa de Capital / 7 aprilie 2022

Farmaceutica Remedia, în topul companiilor cu cele mai bune randamente la BVB

FARMACEUTICA REMEDIA (RMAH), cu 7,3% randament pe dividend la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), se poziţionează în Top 10 companii cu cele mai bune randamente la BVB, conform unui comunicat remis redacţiei. Cu acelaşi randament ca BRD, practic cele două companii ocupă locurile opt şi nouă în topul celor mai rentabile companii din ţară.

Potrivit sursei citate, topul randamentelor, realizat de Casa Goldring, una dintre cele mai mari firme de brokeraj din ţara noastră, este condus de Turbomecanica, cu un randament de 11%, pe locul doi clasându-se Alumil Rom, cu un randament de 10,6%, iar pe locul trei Romgaz, cu 9,5%. Următoarele locuri sunt ocupate de Conpet - 9,4%, Transilvania Broker - 8,7%, BRK - 7,9%,, Transgaz - 7,4%, BRD - 7,3%, Remedia - 7,3% şi OMV Petrom - 7,2%.

Acţiunile REMEDIA sunt cotate, în acest moment, la BVB, la 0,6880 lei/acţiune, cu un dividend brut de 0,05 lei/acţiune.

Farmaceutica REMEDIA se numără printre primele opt companii listate la Bursa de Valori Bucureşti cu scoruri ESG publicate pe portalul BVB Research Hub.

Primele scoruri ESG (Environmental, Social and Governance) pe piaţa de capital locală sunt disponibile din 8 februarie 2022, pe platforma BVB Research Hub a Bursei de Valori Bucureşti. Scorurile fac parte din rapoartele pregătite de Sustainalytics în cadrul colaborării cu BVB, iniţiate în 2020.

Farmaceutica REMEDIA a obţinut, la începutul acestui an, nota maximă - 10, în clasamentul VEKTOR 2021, evaluare desfăşurată de ARIR (Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursa din România).

Farmaceutica REMEDIA face parte dintr-o listă de 10 companii de top care au obţinut nota maximă în comunicarea cu investitorii, alături de Banca Transilvania, Nuclearelectrica, Antibiotice Iaşi, Purcari Wineries, TeraPlast, OMV Petrom, Electrica, Impact Developer & Contractor şi BRK Financial Group.

Este al treilea an de evaluare VEKTOR, indicator calculat pentru prima dată în 2019 de către ARIR, iar Farmaceutica REMEDIA a evoluat pozitiv, crescând constant (2019 - 8,5; 2020 - 9,5; 2021 - 10), subliniază sursa citată.

REMEDIA a lansat, în parteneriat cu BD Rowa din Germania, primul Robot Smart din România, instalat la farmacia din Bd. Metalurgiei nr. 78, Bucureşti, şi a instalat până în prezent opt sisteme robotice, ca soluţie digitală în direcţia automatizării şi optimizării proceselor farmaceutice.

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics S.R.L. - deţinută 100% de Farmaceutica REMEDIA S.A. - şi-a consolidat poziţia de distribuitor engross pe piaţa farma operând prin şapte centre logistice la nivel naţional şi oferind serviciile auxiliare: servicii logistice, înregistrări, marketing şi promovare medicală, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Asta cu „realizat de Casa Goldring, una dintre cele mai mari firme de brokeraj din ţara noastră” ma face sa rad si acum de gluma proasta.

    Hai sa vedem ce petarde au adus pe piata aero-purtata. 

    Sa fim seriosi domnule sper ca nu vorbiti serios.

    :)))) 

    1. chromosome dynamics si distributie pe gustate/insolventa lactag?

      daca aveam SEC in loc de ASF astia erau in puscarie toata conducerea

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb