FAŢĂ DE PERIOADA SIMILARĂ DIN 2015, Volumul finanţărilor acordate "BRD Sogelease" s-a dublat în prima jumătate a acestui an

Andrei Stan
Bănci-Asigurări / 7 septembrie 2016

Valoarea bunurilor finanţate de "BRD Sogelease", filiala de leasing financiar a "BRD - Groupe Societe Generale", a atins nivelul de 73,6 milioane euro în prima jumătate a acestui an, dublu comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2015, potrivit unui comunicat de presă al societăţii.

La nivelul întregii pieţe de leasing, "Sogelease" a înregistrat o cotă de piaţă de 7,7%, în creştere cu 1% comparativ cu rezultatul anului precedent.

Sectorul vehiculelor rămâne principalul contributor al acestei evoluţii pozitive, reprezentând peste 70% din totalul finanţărilor acordate în perioada analizată, precizează sursa citată.

Autoturismele si vehiculele comerciale uşoare au avut o evoluţie ascendentă (+38%) comparativ cu anul precedent, ponderea în total portofoliului ramânând relativ constantă. Finanţarea vehiculelor comerciale grele, inclusiv a celor destinate transportului de persoane a înregistrat o creştere spectaculoasă, valoarea bunurilor finanţate triplându-se în această perioadă şi totodată deţinând o pondere de aproximativ 50% în volumul finanţărilor auto.

Volumul finanţărilor acordate echipamentelor a crescut cu 32% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, "BRD Sogeleas"e reuşind astfel să depăşească evoluţia pieţei (+25%) pe acest segment de finanţare. Principalele industrii susţinute de "BRD Sogelease" sunt industria prelucrătoare, construcţiile, agricultura, precum şi domeniul medical.

IMM-urile continuă să deţină ponderea majoritară în totalul finanţărilor acordate de "BRD Sogelease", precizează compania. Numărul clienţilor noi ai "BRD Sogelease" a crescut cu 11% comparativ cu anul 2015, aceeaşi evoluţie înregistrând-o şi ponderea clienţilor care revin pentru finanţare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb