FBI, Curtea de la Haga, UNICEF, OMS - spionate de serviciile secrete germane

V.R.
Ziarul BURSA #Internaţional / 12 noiembrie 2015

FBI, Curtea de la Haga, UNICEF, OMS - spionate de serviciile secrete germane

BND, serviciul german de informaţii externe, a interceptat ţinte precum ministrul francez de externe, Laurent Fabius, reprezentanţi ai preşedinţiei Franţei şi ai Comisiei Europene, Curtea de Justiţie de la Haga, UNICEF, Biroul Federal de Investigaţii din SUA (FBI), Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), postul de radio Voice of America, anunţă radio-ul german Berlin-Brandenburg.

"Laurent Fabius a fost interceptat de BND", a anunţat postul de radio, fără să precizeze sursa informaţiei. Conform Berlin-Brandenburg, pe lângă ţintele enumerate, au fost interceptate şi "numeroase companii europene şi americane, printre care producătorul de armament Lockheed Martin".

În ultimele luni, presa germană a scris că serviciile externe din ţară au spionat state aliate şi pentru omologul lor american, NSA. Postul Berlin-Brandenburg evocă o listă de 900 de pagini de numere de telefon, adrese de e-mail, adrese IP folosite de BND, la care au avut acces deputaţi germani membri ai comisiei de anchetă însărcinate cu operaţiunile de supraveghere.

"Examinarea selectorilor BND va dura luni întregi pentru a clarifica de ce, când şi cât timp erau aceştia conectaţi, respectiv cine a fost pus sub ascultare", potrivit presei germane.

Amintim că, în toamna lui 2013, informaţii legate de interceptarea telefonului mobil al cancelarului Angela Merkel au provocat tensiuni între Berlin şi Washington.

Atunci, Merkel spunea: "Spionajul între prieteni nu se face".

Acum, în urma informaţiilor publicate de postul de radio german, Cancelaria de la Berlin nu se află într-o poziţie confortabilă, dat fiind că are în atribuţii controlul activităţilor serviciilor secrete.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Comisia Europeana si Curtea de Justiţie de la Haga dar sigur si altele, au fost "supravegheate" de BND, pentru ca sunt in EUROPA, sunt ale EUROPENILOR, francezii au fost pusi in genunchi de ... americani, iar chestiuni interne europene le ridica cine ... FBI, care nu are atributiuni de investigatie in afara USA, fiind o structura interna de protectie si contra-informativa. Despre ce-i vorba atunci in acest articol? Striga "lupul" ca au intrat "oile" in "vizuina" si urla a pustiu!?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb