FELICITĂRI PRIMITE LA REDACŢIE CU OCAZIA NUMĂRULUI "BURSA" 3000

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 2 august 2005

Gabriela Anghelache, preşedintele CNVM

Stimate domnule Director general,

Apariţia ediţiei cu numărul 3000 a ziarului Bursa este un foarte bun prilej de a felicita una dintre cele mai longevive şi importante publicaţii economico-financiare din România. Personal, sînt un cititor consecvent al "Bursei", apreciind, încă de la primele ei apariţii, corectitudinea, obiectivitatea şi seriozitatea cu care echipa de jurnalişti pe care o conduceţi tratează fiecare subiect abordat.

Cei cincisprezece ani puşi în slujba pieţei de capital au demonstrat că informarea completă, argumentarea profesională, echidistanţa şi opinia echilibrată sînt secretul succesului şi al credibilităţii de care se bucură "Bursa" în rîndul cititorilor.

Vă rog să primiţi, pe această cale, domnule director general cele mai sincere urări de succes în activitate şi satisfacţii profesionale, viaţă lungă ziarului "Bursa", precum şi asigurarea unei colaborări bazate, ca şi pînă acum, pe respect şi profesionalism.

Ionel Blănculescu, preşedinte "Consultanţă & Investigaţii Financiare" SRL

Apariţia ediţiei cu numărul 3.000 a cotidianului BURSA, îmi dă prilejul să felicit echipa acestui cotidian care a reuşit de-a lungul celor 15 ani de apariţie a ziarului să impună în conştinţa publicului un model demn de urmat pentru multe din cotidianele actuale.

Prin modul profesionist în care a reuşit să promoveze spiritul obiectiv al unui cotidian cu atitudine, prin consecvenţa în informarea corectă, Bursa rămîne unul din principalele căi de informare pentru publicul căruia i se adresează - mediul de afaceri.Publicaţie de specialitate, Bursa a devenit chiar din momentul apariţiei sale un instrument informativ de care oamenii de afaceri, micii şi marii întreprinzători, consultanţii, politicienii, jucătorii de piaţă de capital şi mulţi alţii nu se pot lipsi.

Personal, am apreciat întotdeauna colaborarea cu publicaţia dvs., atît ca reprezentant guvernamental - preşedinte AVAB, Ministru interimar al Sănătăţii, Ministrul Controlului, cît şi ca reprezentant al comunităţii de afaceri, în calitate de preşedinte al unei companii de consultanţă şi investigaţii financiare. Avînd experienţa celor două perspective, azi, mai mult ca oricînd, pot să afirm că acest cotidian merită încă o dată felicitat pentru modul profesional în care înţelege să contribuie la dezvoltarea comunităţii de afaceri, informînd corect şi echidistant pe aceia care au nevoie de informaţii în domeniul în care îşi desfăşoară activitatea. Sînt convins că BURSA va rămîne în continuare un actor principal al Mediei româneşti, aşa cum a fost în ultimii 15 ani!

Felicitări! pentru numărul impresionant de apariţii şi viaţă lungă editorială de acum încolo. (Elena Ştefănuţ, o cititoare)

Mulţumim pentru felicitări şi domnilor Cozmin Guşă, Iozsef Nemenyi, Garda Deszo, Răzvan Firea, Gheorghe Piperea, care ne-au felicitat telefonic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb