"Fiat Chrysler", investigată în Franţa

Ziarul BURSA #Internaţional / 23 martie 2017

Procurorii francezi au deschis o anchetă referitoare la posibile încălcări ale standardelor privind emisiile vehiculelor diesel produse de grupul italo-american "Fiat Chrysler Automobiles" NV (FCA), transmite Reuters.

FCA, care este deja investigată în Marea Britanie şi SUA, a precizat că a fost informată de decizia procurorilor, dar maşinile sale diesel îndeplinesc toate reglementările privind emisiile.

Surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul au declarat pentru Reuters că procurorii au demarat investigaţia în 15 martie, după ce Direcţia Generală pentru Concurenţă, Consum şi Combaterea Fraudelor (DGCCRF) şi Departamentul anti-fraudă au deferit cazul instanţei, conform Agerpres.

Într-o declaraţie a FCA se arată că "vehiculele diesel produse de companie îndeplinesc toate reglementările privind emisiile" în Italia, unde este sediul subsidiarei sale europene. Dar, grupul italo-american nu a făcut precizări privind modelele investigate în Franţa. Totuşi, FCA a dat asigurări că "va continua să coopereze cu autorităţile competente şi este încrezătoare că problema va fi clarificată la timpul potrivit".

În Marea Britanie, Guvernul testează nivelul emisiilor modelului Jeep Grand Cherokee.

Luna aceasta, Ministerul Transporturilor de la Roma a anunţat că testele efectuate în Italia asupra vehiculelor diesel cu motoare Euro 5 nu au arătat încălcări ale standardelor privind emisiile sau prezenţa unui software care să permită maşinilor să îndeplinească standardele referitoare la poluare în timpul testelor, dar nu şi în timpul operaţiunilor normale.

Au fost testate 18 vehicule de la diverşi producători auto, inclusiv şapte modele de la FCA, reprezentând 70% din maşinile diesel cu motoare Euro 5 care circulă în Italia.

"În urma efectuării testelor, nu s-au descoperit dispozitive ilegale care să încalce reglementările din UE privind emisiile", se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor din Italia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb