FIREA: "Cerem demisia lui Vlad Voiculescu"

J.P.
Politică / 20 ianuarie 2021

"Cerem demisia lui Vlad Voiculescu"

Gabriela Firea a cerut, în numele partidului, demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, pe motiv că acesta ar fi "un veritabil subminator al campaniei de vaccinare" anti-COVID, pe care "o decredibilizează prin minciuni penibile".

Firea a scris pe pagina de Facebook: "Cerem demisia ministrului USR-Plus al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care se dovedeşte un veritabil subminator al campaniei de vaccinare, pe care o decredibilizează prin minciuni penibile, precum cea că Japonia, spre deosebire de România, n-ar avea acces la vaccin şi, de aceea, (...) nu-şi vaccinează populaţia. În realitate, mai multe ţări dezvoltate, între care Japonia, Taiwan, Noua Zeelandă, Australia, Coreea de Sud, au amânat deliberat vaccinarea populaţiei pentru a aştepta noi rezultate ale testelor clinice şi pentru a vedea ce se întâmplă în ţările care îşi vaccinează deja cetăţenii. Voiculescu nu poate susţine că nu ştie realitatea! Însă minte intenţionat pentru a acoperi haosul, debandada, dar şi incapacitatea sa de a coordona campania de vaccinare."

Conform Gabrielei Firea, ministrul Voiculescu "a fugit de răspundere încă din prima zi, a refuzat timp de o lună să apară la evenimentele legate de campania de vaccinare şi să dea declaraţii, a intrat în conflict cu primarii şi a întârziat astfel constituirea centrelor de vaccinare şi a ignorat problemele legate de funcţionarea platformei online".

"Prin urmare, PSD cere demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. În această perioadă de criză de sănătate profundă, România are nevoie de un ministru al Sănătăţii responsabil, capabil să ia decizii care rezolvă problemele, nu de un mincinos şi-un dezertor incapabil. Pentru revenirea la o viaţă normală este vital ca 70% din populaţia ţării să fie imunizată, iar Guvernul Cîţu şi-a asumat că până sfârşitul lunii septembrie 10,4 milioane de români vor fi vaccinaţi. Eşecul atingerii acestui obiectiv înseamnă condamnarea României, afundare într-o criză şi mai mare şi inevitabil impune demisia sau demiterea Guvernului Cîţu", a adăugat aceasta.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Daca-ar fi asa cum zici tu, fufa soldovenca, "Vlad Voiculescu, care se dovedeşte un veritabil subminator al campaniei de vaccinare", inseamna ca acesta ar fi un adevarat om de stat responsabil si patriot, insa nici pomeneala nu poate fi vorba de asa ceva, dupa cum stiu si copiii mici! In realitate, amandoi sunteti pt injectarea agresiva si masiva a romanilor cu "otrava si moarte din seringa"(ca de altfel, intreaga clasa poltica damboviteana-satanista, cu niste mici exceptii de la AUR), ca sa le faceti pe plac papusarilor din spatele vostru si sa fiti rasplatiti fiecare in felul sau, pt loialitatea de caine, de care dati dovada!

    1. Adevar ai grăit Vald Ţepeş!

    Madame Firea, ai bunul simt și, după ce ai lăsat în urma ta la Primăria generala București (companiile municipale au fost un dezastru pentru bugetul Bucurestiului), nu mai critica pe nimeni. Lasă alți PSDistii sa scrie critic la adresa altora. Tu ești complet decrebilizata (în afara situației în care vii și ne arăți ce profituri au avut companiile înființate din inițiativa ta plângă Primăria generala). Te rog, stai lângă copiii tai și invata-i sa nu ajungă niciodată ipocrita și mincinoasă sa tine!

    Cotoroanta nu e iubita acasa asa ca-si varsa veninul pe unde poate.

    Nea Pandele ca sa scape de vrajitoare o incurajeaza sa se ocupe de politica:

    - Alearga draga mea , cetatenii au nevoie de tine, zana mea frumoasa te-ai nascut sa te sacrifici pentru religie, tara si popor ! Esti o sfanta ! Du-te ! 

    ai putea fi TOLERATA cu o singura conditie:SA TACI

    asa ca.... 

    Domnilor, madam este operata sau opereaza?

    ca nu i-a reusit operatia de se da la Voiculescu... S-o opereze Ciuvica in direct si la o ora de varf, caci am inteles ca e doctor...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9772
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4781
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2350
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8312
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7290

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb