Firebyte Games se extinde în Turcia

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 20 mai 2021

Sursa foto: firebyte.ro

Sursa foto: firebyte.ro

Titlurile FRB se tranzacţionează sub preţul de închidere din prima zi bursieră, dar peste cel din plasamentul privat

Firebyte Games (FRB), companie listată recent pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), a înfiinţat o subsidiară în Turcia, sub numele de Firebyte Games Yaz2l2m Ticaret Limited Sirketicu, a anunţat ieri producătorul de jocuri video printr-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Firebyte Games Yaz2l2m Ticaret Limited Sirketicu este o companie cu răspundere limitată din Istanbul, la care Firebyte deţine o cotă de participare de 99% din capitalul social.

"În plin proces de expansiune, Firebyte Games s-a orientat către piaţa din Turcia, o zonă de interes pentru companiile de profil, datorită costurilor mici de dezvoltare. De remarcat faptul că 20% din top 100 cele mai descărcate jocuri mobile din Statele Unite ale Americii reprezintă jocuri dezvoltate în Turcia", se arată în notificarea de ieri a Firebyte.

Firebyte Games, companie înfiinţată în luna decembrie 2017 de Ovidiu Stegaru, este specializată în dezvoltarea de jocuri pentru dispozitive mobile, modelul său de business vizând două direcţii principale: dezvoltarea jocurilor pentru partenerii externi, prin acorduri de tip "share revenue" şi dezvoltarea şi publicarea jocurilor casual, în regim propriu. Compania a dezvoltat peste 40 de jocuri sau prototipuri de jocuri pentru dispozitive mobile, majoritatea fiind de tipul Hypercasual în cadrul parteneriatelor de tip "revenue-share". Între jocurile dezvoltate de Firebyte se numără Castle Siege, Cooking Story, Knitting Master, Monster Smash, Brick by Brick, Hoover Tank sau Recycling Master.

La începutul acestei luni, compania a anunţat că jocul Makeover Run, dezvoltat de către Firebyte Games şi publicat de către Moonee, în cadrul parteneriatului de tip "revenue-share", ajunsese pe locul cinci în topul jocurilor gratuite din piaţa Statelor Unite.

Acţiunile FRB au intrat la tranzacţionare în piaţa AeRO în data de 6 aprilie a acestui an, încheind prima zi bursieră la preţul unitar de 1,41 lei. Anterior, compania a derulat un plasament privat prin care a atras 4,9 milioane lei de la investitori, operaţiunea încheindu-se la preţul de 0,56 lei/acţiune.

La data de 3 martie, BRK Financial Group deţinea 47,89% din dezvoltatorul de jocuri, în timp ce SAI Broker, societate controlată de BRK, avea 15,2% din Firebyte Games. Adrian Andrici avea 12,08% din companie.

Ieri, la ora 17:00, acţiunile FRB se tranzacţionau la 1,2 lei, ceea ce ridica valoarea de piaţă a Firebyte Games la circa 42,26 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. se pare ca avem un management deștept. va urmăresc cu atenție și interes.

    1. Asa e: sa ii urmarim cu acelasi interes cu care ne uitam la fenomenala Liga 1!

    Acesata actiune frb este o magarie marca brk scoasa pe bursa! Ce fel de companie se listeaza dar ceo - ul companiei nu are nicio actiune? Una VARZA. Au emis niste actiuni la 0,56 lei au iesit pe bursa si vand pe profit...In comparatie Safe creste pt ca este condusa profesionist si de la listare creste! Idiotii de la brk fac cu frb si reit scheme de pacalire a investitorilor prin plasamente private unde ei si alti ,,escroci" gen Andrici au acces apoi fac bani pe seama fraierilor care cumpara bazaconii ca frb sau reit. Apoi continua cu majorari de capital pt a mai fraieri in continuare pe altii...

    Asf -ul nu ar trebui sa permita pseudo listari iar brk prin Monica Ivan se folosesc de inf privilegiate...ceea ce in SUA inseamna putina parnaie...BRK este o rusine pt piata de capital. 

    1. Atata de profesionisti sunt cei de la Safetech incat actiunea creste cu 300% desi da randament de trei bani pe o actiune de un leu. Beton gandire, Dorine!

    "Firebyte Games se extinde in Turcia" ar putea fi o veste buna. Dar ...FRB a fost adusa la AeRO de BRK si lasata acolo "sa se descurce". Alo, BRK "micuta balerina" e prea mica si prea sfioasa sa "se descurce" singura din "vanzarea de sperante" pe AeRO !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb