Flori de ie împodobesc podiumul Feeric Fashion Week

A.M.
Comunicate de presă / 16 iulie 2018

Flori de ie împodobesc podiumul Feeric Fashion Week

Flori de ie deschide Feeric Fashion Week 2018, cel mai important eveniment de modă din Europa Centrală şi de Est, ce are loc între 17 şi 22 iulie, la Sibiu. Într-o prezentare de poveste, în inima Transilvaniei, 20 de românce vor defila în deschiderea festivalului, înveştmântate în ii de borangic cusute cu fir de mătase, cu vâlnice somptuoase, cu broderii metalice, într-o adevărată explozie de frumuseţe şi bogăţie românească, menită să pună valorile autentice acolo unde le e locul, alături de cele mai noi creaţii vestimentare ale designerilor din toată lumea şi din toate timpurile, conform comunicatului remis redacţiei.

"Este un prilej de mândrie pentru mine şi o dovadă în plus de recunoaştere internaţională pentru costumul tradiţional românesc, a cărui frumuseţe şi bogăţie îl face egalul oricărei creaţii haute couture. Prin deschiderea unui festival de amploarea Feeric Fashion Week demonstrăm încă o dată că zestrea românească este de o valoare inestimabilă şi că merită să strălucească sub luminile rampei oriunde în lume", a spus Cristina Chiriac, fondator Flori de ie.

După ce Flori de ie a început Anul centenar la The Bride Show Dubai, cu o colecţie de rochii diafane, cu broderii înflorate, perfecte pentru verile veşnice din Emirate, a păşit apoi pe urmele lui Gaudi la Barcelona Bridal Fashion Week, cucerind Catalonia cu materialele vaporoase şi cusăturile pline de culoare ce-au luat forma rochiilor de mireasă, era timpul ca scena românească să fie din nou împodobită de costumele tradiţionale autentice.

Proiect lansat în 2014 de Cristina Chiriac, doctor în economie şi preşedinte al Federaţiei Patronatelor Femeilor Antreprenor, Flori de ie are ca scop atât promovarea poveştilor neamului românesc înscrise cu slove de mătase ori bumbac pe frumoasele ii de borangic, dar şi susţinerea meşteşugurilor tradiţionale şi a celor ce încă le mai cunosc tainele, se mai arată în comunicat.

Zeci de invitaţi din primul eşalon al designului vestimentar din toată lumea, alături de nume importante din presa internaţională de specialitate vor avea ocazia să admire la Sibiu o prezentare a frumosului port românesc, în defilarea ce va deschide festivalul, unind astfel vechiul şi noul sub amprenta autenticului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb