Florin Cîţu a demisionat din funcţia de preşedinte PNL

S.B.
Politică / 2 aprilie 2022

Florin Cîţu a demisionat din funcţia de preşedinte PNL

Florin Cîţu a demisionat astăzi de la conducerea PNL, la doar 6 luni de mandat.

Acesta a declarat că şi-a înregistrat demisia la partid, dar ar fi vrut să şi-o prezinte în faţa colegilor din Biroul Executiv, însă aceştia nu au venit la şedinţă.

La şedinţa de BEX convocată de Florin Cîţu au fost prezenţi doar Dan Vîlceanu, Theodor Stolojan şi Cristian Băcanu.

"Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei. Nu s-a putut, doar am înregistrat-o la partid", a declarat Cîţu.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Din sutele de functionari, Citu era ala care mai intelegea ceva despre dinamica unei economii. De acum incolo cascada de populisme PSD&PNL ne va duce direct in recesiune in T1 si T2.

    1. Citu al tau nu a inteles materia de examen de treapta sau de admitere la facultate. Un exemplu de analfabet functional...in PNL-ul ala nu stiu daca gasesti unul cu studii pe bune. Toti cu facultati private sau studii SNSPA, academii militare, etc:-)

      Daca intelege el, la ce ne-a folosit noua? Citu este un drogat fara caracter, un fel de zdreanta cu facultate. Inngamfat si idiot, care a facut alianta cu PSD si zice ca nu-i place PSD. Repet, idiot.

      Corecta observatia........Mai pe romaneste...Nu populisme ..ci MINCIUNI. de ale PSD-istilor. ..Ce va face Ciuca ? PNL-ul este inghitit de PSD.Romania este vaduta (gajata) cu credite pana prin anul 2050.

      Da, sigur. Ce a facut Catu nu duce in recesiune.

      PNL,a intrat in PUTREFACTIE. Dupa ce l-au ucis pe LAUTARUL Orban,caruia vopseau de par ii alterase creierul,acum,a venit randul lui CATU sa fie ucis.!

    maurul si-a facut datoria . a fost dus exact pentru ce a facut . ba mai mult , va fi rasplatit cu o sinecura pe masura raului facut . mai vedem daca exagerez .dupa atata rau si parjol , va aparea ca deobicei psd in rolul lui fat -frumos care salveaza Romania . s-a vazut cum a salvat , sintem ultimii la orice . votati-i iarasi !

    Drogatul asta a fost cel care ne-a indatorat pt 20 de generatii de-acum incolo, a semnat PNRR-planul de saracire, spoliere si distrugere al Romaniei si a aruncat banii romanilor pe 120 milioane de seruri mortale! Asa ca, mars la racoare, Potaie!

    Daca PNL l-a linsat pe Catu ca sa il adica pe Ciuca (fara vechime in partid, fara calitati, pur si simplu “inventat” ca si Catu), inseamna ca liberalii sunt niste carpe care nu au inteles nimic. Este sfarsitul liberalilor pe care si l-au facut cu mana lor si fara cap.

    E posibil ca_Catzu sa fie chemat la DNA impreuna cu ceilalti slugoi ai pLandemiei care au gaurit bugetul statului cu 40 de miliarde de euro in perioada 2020-2021.

    Reamintim propagandistilor vestului urmatoarele 

    In guvernarea Catzu s-au contractat 120.000.000 doze de vaccin pentru o populatie (rezidenta permanent in tara) de maxim 16.000.000 de cetateni din care numai vreo 10.000.000 de cetateni peste 12 ani, iar din acesti 10.000.000 de cetateni adulti doar vreo 6.000.000 dispusi sa se vaccineze pe motive de convingeri, constrangeri de job, etc. 

    Deci 120.000.000 doze de vaccin pentru 6.000.000 de cetateni dispusi sa se vaccineze

    Rezultatul –> in martie 2022 aveam cca. 6.000.000 de cetateni vaccinati cu cel putin doua doze (schema initiala), dupa 2 ani de strofocari patetice, propaganda si frici bagate in popor pe tema virusului si vaccinului. 

    1. trebuie sa fii cel putin naiv sa crezi ca-l va intreba cineva pe catu si mai ales dna . omului i s-a pus sub nas si a semnat , ca asa era ordinal . drept dovada este ca singurul care s-a opus, nazare , nu mai aude nimeni de el , iar catu va primi o sinecura grasa pentru serviciile aduse si obedienta .

    Stolojan e obijnuit in preajma oamenilor de 2 bani.A fost cu basescu acuma cu Citu.

    Nu a demisionat! A primit ordin sa se retragă. Credeți ca el conducea partidul sau era marioneta lui Klaus Johannis?

    1. Se stie ca exista un dosar la DNA privind achizitia de vaccinuri de catre Martorii lu COVID in perioada 2020-2021 iar atunci Catzu era la butoane.

      Ii paste Puscaria si pe el si pe Arafat si pe Gheorghita, pe toti... ! 

      O fi dosar, dar nu se va lăsa cu nimic.

      Motivul? Afacerea vaxx e mondiala. 

      Ce a fost la noi s-a întâmplat peste tot în SUA, Canada, UE samd.  

      Madame Ursula ar trebui întrebată ce și cum. Si-o imagineaza cineva la beci? 

      Iar întrebările sa fie puse de Codruța noastra:) 

      Cert este contractul pentru vaxxuri. Acestea trebuie plătite. Pentru ca sunt gratuite:)). Alt fake. La fel ca eficienta și siguranta lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb