FLORIN CÎŢU: ''Am semnat decizia de înfiinţare a Comitetului interministerial de monitorizare a programului «România Educată»"

G.U.
Politică / 28 iulie 2021

''Am semnat decizia de înfiinţare a Comitetului interministerial de monitorizare a programului «România Educată»"

Premierul Florin Cîţu a anunţat, astăzi, că a semnat decizia de înfiinţare a Comitetului interministerial pentru monitorizarea implementării proiectului «România Educată», precizând că prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) sunt alocate 3,6 miliarde de euro pentru acest program, informează Agerpres.

"În urmă cu două săptămâni, când preşedintele Klaus Iohannis a prezidat şedinţa de Guvern, am anunţat un calendar pentru implementarea proiectului 'România educată', proiect care a fost asumat de Guvernul României. Astăzi, am semnat decizia de înfiinţare a Comitetului interministerial pentru monitorizarea implementării proiectului 'România educată'. (...) Este un proiect foarte important pentru noi. În PNRR sunt alocate peste 3,6 miliarde de euro pentru acest proiect", a declarat Cîţu, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

Acesta a precizat că din comitet fac parte Ministerul Educaţiei, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Ministerul Finanţelor, Ministerul Justiţiei, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerul Dezvoltării, Ministerul Culturii, Ministerul Tineretului şi Sportului.

"În plus, la lucrări participă, în calitate de membri, vicepremierii Guvernului, conducerea este asigurată de prim-ministru, în calitate de preşedinte, şi de ministrul Educaţiei, în calitate de vicepreşedinte. Administraţia Prezidenţială are un statut de invitat permanent, dar, foarte important, la lucrările comitetului pot participa, în calitate de invitaţi, experţi în educaţie şi reprezentanţi ai societăţii civile. Contez foarte mult pe aportul acestora la implementarea cu succes a acestui program", a completat Florin Cîţu.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Acolo ar trebui sa fie un singur angajat: Dl. Iohanis

    1. Primul elev din proiectul "Romania Educata",trebuie sa fie CATU. Insa in nici un caz printre profesori nu trebuie sa fie profesorul REPETENT IOHANNIS.!

    A primit ordin de la Salamul de Sibiu!

    O sansa pentru ralu, bulai si restul nătărăilor penelisti si useristi.

    Alti bani, alta distractie. Pe masura ce trec anii, criminalii se specializeaza si ajung sa se ntreaca pe sine. E un semn si asta de decadere umana...au ajuns actualii conducatori sa le fie inferiori regnului animal. Inca putin si Dumnezeu va judeca lumea si pe toti dracii astia care apar la tv, radio, pe internet zi si noapte. Nu i vad bine dar e fix treaba lor cum se vor pozitiona in vesnicie! Din partea mea, si au castigat locul in focul gheenei. Numai mila Domnului îi mai scapa dar nu cred ca se califica, si au vandut sufletele!

    Cel mai incapabil ministru al transporturilor, pe C.F.R. este dezastrul TOTAL, Catalin DRULA DEMIS URGENT, CITULE!

    Educația începea în vremurile vechi cu "cei 7 ani de acasă" și se pare că dădea roade.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb