FLORIN CÎŢU: "Am văzut în continuare că cei din USR au nişte condiţii bizare, ceea ce arată că nu prea vor să vină la guvernare"

S.B.
Politică / 14 noiembrie 2021

"Am văzut în continuare că cei din USR au nişte condiţii bizare, ceea ce arată că nu prea vor să vină la guvernare"

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat că reprezentanţii USR au condiţii "bizare" pentru a reintra la guvernare alături de PNL şi a arătat că "e complicat să lucrezi cu cineva care te atacă zilnic", informează news.ro.

Întrebat, înaintea intrării la negocieri cu PSD, duminică, pentru formarea Guvernului, dacă PNL a închis uşa pentru negocieri cu USR, Florin Cîţu a răspuns că liberalii au întins mâna de fiecare dată, dar au primit numai comentarii acide în schimb.

"Am văzut în continuare că au nişte condiţii bizare, ceea ce arată că nu prea vor să vină la guvernare. PNL a arătat disponibilitate, am întins mâna de fiecare dată, dar în partea cealaltă găsim de fiecare dată comentarii acide şi la adresa preşedintelui PNL, dar şi la adresa preşedintelui României, la adresa liberalilor", a declarat Florin Cîţu.

Liderul PNL a precizat că este dificil de lucrat cu cineva care te atacă zilnic.

"E complicat să lucrezi cu cineva care te atacă zilnic, dar niciodată nu spui niciodată, vedem ce se întâmplă în viitor", a declarat Cîţu.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Zilnic te ataca poporul roman si intr-adevar este greu sa lucrezi cu el atunci cand iti bati joc de el si de viitorul lui.

    Razboiul Parlamentului contra populatiei!

    Motto: de cancer, de boli de inima, de diabet nu vindecati, ma preocupatilor de sanatatea publica! Legea Talionului: glont trimiti (vaccin), glont primesti! Negocierea cu teroristii din Parlament e exclusa! Exceptie, AUR!  

    Lista bestiilor care au votat infometarea romanilor in Senat (pana si cei din magazinele/institutiile/superm arketurile existente vor muri de foame)  

    PNL: Achitei Vasile, Anastase Roberta, Anisie Monica, Badea Viorel, Banu Claudia, Bica Danutz, Bica Iulian, Bourceanu Septimiu, Bumb Sorin, Cadariu Constantin, Carp Gheorghe, Chirtes Ioan, Cimpeanu Sorin, Citu Florin,Ciuca Nicolae, Fenechiu Catalin, Firu Stela, Gorghiu Alina, Guran Virgil, Hatos Adrian, Ioan Raluca, Muntean Lucica, Neagu Nicolae, Niculescu-Tagarlas Augustin, Oros Nechita, Pandea Ciprian, Pauliuc Nicoleta, Petcu Toma, Pirvulescu Eugen, Poteca Vasilica, Pufu Vlad, Scantaie Laura, Tapu Nazare, Vela Marcel, Vestea Mihail, Voiculescu Liviu.  

    USR: Berea Cristinel, Bodea Marius, Bordei Cristian, Cernic Sebastian, Darau Ambrozie, Dinica Silvia, Dragu Anca, Ghica Cristian, Mihail Radu, Mircescu Ion, Muresan Claudiu, Negoi Eugen, Oprinoiu Aurel, Palarie Stefan, Popescu Ion, Postica Andrei, Poteras Cosmin, Spataru Elena, Trifan Raoul, Viasu Cosmin, Vicol Costel, Vlad Sergiu.  

    UDMR> Antal Istvan, Csaszar Karoly, Czeke Attila, Fejer Lazlo, Novak Czaba, Tanczos Barna, Turos Lorand.  

    Probabil, actiuni penale vor fi demarcate impotriva lor… Capete de acuzare> 1. Folosirea unui vaccin experimental pentru testarea reactiilor pe poporul roman. 2. Subminarea economiei nationale, saracirea populatiei prin facturi ridicate.3. ~Asigurarea~ spitalelor care ard. 4. Politica de teroare prin folosirea propagandei de razboi! 5. Masluirea cifrelor Covid, trecerea mortilor de vaccinati la alte cauze decat Covid-19, exemplu fiind Mitu Stoian, cu plamanii deteriorati de virusul ucigas! La fel trebuie facut si cu cei de la Camera Deputatilor! Rafila trebuie mentinut in viata sute de ani pentru a putea fi expus in vitrina la muzeu, o noua incarnare a lui Mengele, iar ceilalti la fel, sectia de istorie, ~Bestii naziste primitive~!  

    DESI INTERESEAZA PE TOTI, DEZBATERILE DIN COMISII DESPRE CERTIFICATUL VERDE SUNT ASCUNSE DE PUBLIC! ~SA-I OMORAM PE TOTI PRIN VACCIN SI SA-I CONCEDIEM, CATE VREO DOUA MILIOANE!~

    Și Orban pune condiții bizare și de aia ai facut praf propriul partid !?

    USR ti-o spune verde în față cum gândește! Nu vrei niște parteneri cinstiti ? 

    Preferi PSD? Păi nu spunea Simonis râzând cu gura până la urechi că nu vrea să meargă alianța voastră cu USR! Corect,ați intrat în jocul lor ! Când ești dus de nas nu esti prost? 

    Pe Iohannis nu-l mai apăra atâta că nu merită!El a vrut ministerele ( interne,armată, externe) si Orban n-a mai putut negocia cum trebuie!

    Ați pierdut peste jumătate din electorat, nu crezi că trebuie să revii în vechea matcă? 

    PSD-ul nu i-a atacat zilnic? Mirosul banilor i-a amneziat?

    Cand ai predispozitii pentru aliante impotriva firii incepe sa fie bizar ca cineva sa iti ceara sa fii cinstit si sa iti onorezi promisiunile electorale.

    Mi-ar fi rusine sa scriu un astfel de articol, atat de prost este structurat.

    Ba, voua nu va este rusine chiar deloc?

    Bine ca va tine MAKE in brate, macar ala stie sa foloseasca radiera la comentariile care nu-i convin! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb