FLORIN CÎŢU: "Ciolacu rămâne un mincinos"

M.C.
Politică / 20 decembrie 2022

"Ciolacu rămâne un mincinos"

Fostul premier Florin Cîţu afirmă că proiectul privind reforma pensiilor speciale nu îmbunătăţeşte sistemul actual şi "nu păcăleşte pe nimeni la Comisia Europeană". "PSD nu vrea să facă nicio reformă. Este clar. Şi asta înseamnă că deja a renunţat la cei 30 de miliarde de euro din PNRR", susţine Cîţu. El arată că Ministerul Finanţelor se împrumută la dobânzi astronomice, inclusiv de la bănci cu capital austriac. "Marcel Ciolacu rămâne un mincinos. Adică un socialist. ÎI îndeamnă pe români să facă boicot dar el plăteşte zeci de miliarde de lei dobânzi în conturile băncilor străine. Anul acesta le face cadou băncilor 30 de miliarde de lei. Cea mai mare sumă, din istorie, plătită de statul român pe dobânzi", adaugă el, conform News.ro.

"PSD renunţă la 30 miliarde de euro în timp ce face cadou băncilor 30 miliarde de lei. Am văzut proiectul de lege pentru «reforma» pensiilor speciale. Este orice acest proiect doar reformă nu este", a susţinut Cîţu, astăzi seară, într-o postare pe Facebook.

El consideră că proiectul prezentat nu îmbunătăţeşte sistemul actual, nu reprezintă niciun progres, ci e "aceeaşi Mărie, cu altă pălărie" .

"Acest proiect nu păcăleşte pe nimeni la Comisia Europeană. PSD nu vrea să facă nicio reformă. Este clar. Şi asta înseamnă că deja a renunţat la cei 30 de miliarde de euro din PNRR. Vedem acest lucru şi în disperarea cu care împrumută bani MF-PSD la dobânzi astronomice. Inclusiv de la bănci cu capital austriac. Marcel Ciolacu rămâne un mincinos. Adică un socialist. ÎI îndeamnă pe români să facă boicot dar el plăteşte zeci de miliarde de lei dobânzi în conturile băncilor străine. Anul acesta le face cadou băncilor 30 de miliarde de lei. Cea mai mare sumă, din istorie, plătită de statul român pe dobânzi", a adăugat Florin Cîţu.

El a încheiat cu o întrebare retorică: "Aşa şi-au platit psd-iştii vacanţa în Coreea de Sud?".

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Tu nu ai facut nimic ca prim ministru. Doar ai girat imprumuturi si ai propulsat idioti in functii, exact ca Lucovid Orban. A, ai mai girat si falimentul City Insurance cu toate matrapazlacurile de la societate si de la ASF. Hai ca intri in istorie ca un pitifelnic de mare clasa.

    Voi l-ați adus la putere și ați unit PNL cu PSD. Nu va mai votează nimeni.

    Excroc de gropar , impostor si mincinos , malefic si periculos , extrem de periculos asemenea personaj . Cum naiba se ajunge in asa zise-le democratii , sa apara asemena bolnavi psihici , sa ia decizii in numele a multor milioane de oameni , sa faca praf tot ceea ce nu poate fi in mod normal facut praf , si sa ramana in continuare la "Butoane" . Traim vremuri in care dmocratia nu mai exista . Exista un sistem corupt , si doar coruptia mai impinge cumva inainte mersul societatii , cu scop malefic , care spaguieste tot ce prinde si , care pana la urma se va prabusi , bineneteles cu ajutorul unor indivizi de acest fel . Nu are cum altfel . Pana atunci apar asemea bolnaci psihici ..care dau indicatii. Fabulos . Incredibil.

    1. Precizez , nu sunt fan PSD , si sunt inpotriva CUANTUMULUI pensiilor speciale. !!!4000 lei ar fi o pesnsie de bun simt la 45 ani cum ii scot pe militari . Pe medie .

    ca dealtfel toti politicienii din toata lumea...hoti si mincinosi.

    Impreuna cu familia voastra ati contribuit la defrisarile muntilor din zona.Esti un distrugator de paduri si de tara.In perioada ta a fost inchisa centrala elecrica dela Mintia.Unii deschid centrala pe carbune iar voi ati distrus totul.Cata nesimtire sa mai sa mai scri minciuni,escroc si nessimtit ordinar.Nu senator trebuia sa fi,mai repede dupa gratii.

    Cine vorbeste!! Mai bine ti-ai cere scuze de atacul impotriva leului la care se pare , conform BNR, ca ai fost implicat.

    Da ceva ca sa-i lase si pe PZD sa fure, totul e un troc ca si treaba cu Austria

    Dar cit ai fost prim min si pres PNL nu ai facut tot ca ei ?

    Tu ai imprumutat Romania cu 30 miliarde de euro doar in anul 2019 si ai tupeul si obraznicia sa spui ca se platesc dobanzi mari pentru imprumuturile luate de toate guvernarile dupa 1990! Ai dus datoria publica de la 35% din PIB la 50 % intr-un an de zile, capitalistule! Si socialistii se chinuie sa tina aceasta datorie la 50% din PIB (acum este la 49%). Mare ticalos esti, Catule!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb