Florin Cîţu îi ameninţă cu excluderea din partid pe parlamentarii PNL care votează moţiunea

S.B.
Politică / 4 octombrie 2021

Florin Cîţu îi ameninţă cu excluderea din partid pe parlamentarii PNL care votează moţiunea

Conducerea Partidului Naţional Liberal a decis, luni, că toţi parlamentarii formaţiunii vor sta în bănci, la moţiunea de cenzură şi nu îşi vor exprima votul, în caz contrar urmând a fi excluşi, informează news.ro.

PNL merge în continuare cu varianta Florin Cîţu premier, însă va aştepta să vadă cu ce propuneri vor merge partidele din Opoziţie la Palatul Cotroceni.

Liberalii au discutat în şedinţa Biroului Politic despre strategia din ziua moţiunii de cenzură şi au stabilit că şedinţa plenului comun va fi condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Fostul lider PNL şi-a depus demisia din această funcţie, la partid, însă Florin Cîţu nu i-a luat-o în considerare încă, pentru că, odată înregistrată la Camera Deputaţilor, liberalii riscă să piardă postul, nemaiavând majoritate pentru a-şi impune preşedintele forului legislativ. Orban a spus că după 15 zile va depune demisia la Secretariatul general al Camerei.

Liberalii au stabilit conduita din ziua moţiunii, astfel că parlamentarii PNl vor sta în bănci şi nu îşi vor exprima votul, în caz contrar riscând excluderea din partid.

Deşi sunt conştienţi că şansele moţiunii de cenzură sunt mari, liberalii vor să aştepte să vadă cu ce propuneri de premier vor merge partidele din Opoziţia nou formată, USR, AUR şi PSD la Palatul Cotroceni, la consultările cu preşedintele României, şi îl susţin în continuare pe Florin Cîţu pentru postul de premier.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. parlamentarii pnl nu conteaza in cazul votarii pentru motiune asa incat toata aceasta agitatie din partea catului este inutila.

    1. Îi tremura budigaii

    Ia-l pe Arafat și plecați!

    1. AUR-e , la revedere dar nu rămânem cu tine....

    intri in alta speta de miine. macar 50 de pnlisti te voteaza afara. jubileaza la idea ca vor fi exclusi din pnl. motiv perfect sa isi daca alt partid. pe mina lui klaus v-ati dinamitat .

    Cati romani crezi tu ca vor mai vota PNL cu tine sef de cotet ? Ca a fost o gainarie ce ati facut la "congres" Ai distrus Romania prin supraindatorare, acum tu si tradatorii de neam si tara caere te sustin o sa distrugeti si singurul partid politic istoria ce mai stia de liberalism. Cu tine si cu voi, la conducere, PNL ca ajunge ca PNTCD, o amintire.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb