FLORIN CÎŢU (PNL): Informaţiile incluse în Legea bugetului sunt false

E.M.
Politică / 13 martie 2019

Florin Cîţu (Sursa foto: Twitter)

Florin Cîţu (Sursa foto: Twitter)

Senatorul liberal, Florin Cîţu, a reafirmat astăzi că informaţiile incluse în Legea bugetului de stat sunt "false", iar programul de guvernare al PSD ar putea duce România în criză economică.

"Azi aţi văzut clar: am avut un ministru al Finanţelor Publice care a venit nervos după ce a fost umilit la şedinţa ECOFIN de ieri de la Bruxelles, a venit hotărât să îşi impună punctul de vedere şi să oprească Opoziţia în a arăta care sunt problemele acestui buget şi a susţine amendamentele la cererea de reexaminare a preşedintelui pe Legea bugetului. (...) Informaţiile incluse în Legea bugetului de stat sunt false, nu şi le asumă nici măcar ministrul Finanţelor Publice. Veniturile la bugetul de stat, acum după ce am primit şi estimarea şi datele reale de la INS, ştim foarte bine că sunt supraestimate. Comisia Naţională de Statistică şi Prognoză nu ştim ce rol are şi ar trebui desfiinţată pentru că nu a prezentat un studiu de impact nici pentru buget, nici pentru OUG 114. E clar că România se îndreaptă spre dezastru. (...) Programul de guvernare al PSD duce România în criză economică, şomaj, inflaţie, dobânzi mari", a declarat, la Parlament, senatorul Florin Cîţu, potrivit Agerpres.

La rândul său, deputatul PNL Iulian Huţucă s-a declarat nemulţumit de faptul că în Comisiile reunite de buget-finanţe dezbaterea publică pe cererea de reexaminare "a fost omorâtă cu maxim de aroganţă".

"Nu ştiu ce m-a deranjat mai mult la şedinţa de azi - faptul că absolut orice dezbatere publică a fost omorâtă cu maxim de aroganţă şi suficienţă de către PSD, faptul că s-a încălcat orice drept la liberă exprimare, la a te gândi, la a te opune. Este evident că PSD nu doreşte absolut în niciun fel o dezbatere publică pe Legea bugetului, dar mai ales nu doreşte o dezbatere publică pe solicitările preşedintelui", a afirmat Huţucă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ORANGUTANULE dute bai la frizerie și fati frizura ca ești persoana publica și din păcate apari la T. V. se sperie copii de tine BABAU care ești. Facem cheta, familia mea tine o zi post, economisim bani și te luam cu japca la frizerie pe tine FRUMUSEȚEA DIN PĂDUREA ADORMITA. Stai în genunchi la SOROS probabil îți dă bani de un tuns, cum ii da TORȚIONAR ULUI, NAZISTUL UI, HITLERISTUL UI, CIOLOȘ de se plimba toată tara fără succes nici DRACUL sa l ea nu o sa l voteze.

    Catu are dreptate, in budget sunt fabulatii neasumate de nimeni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb