FLORIN CÎŢU:  "Preşedintele partidului şi secretarul general mi-au cerut demisia, mi s-a spus că mi s-a retras sprijinul partidului"

G.D.
Politică / 29 iunie 2022

"Preşedintele partidului şi secretarul general mi-au cerut demisia, mi s-a spus că mi s-a retras sprijinul partidului"

Florin Cîţu a declarat, astăzi, despre demisia de la şefia Senatului, că preşedintele partidului şi secretarul general i-au cerut demisia şi că i s-a spus că i s-a retras sprijinul partidului. El a precizat că nu a vrut să îi pună pe colegii lui senatori în situaţia penibilă să voteze unii dintre ei împotriva conducerii partidului, notează News.ro.

"Preşedintele partidului şi secretarul general mi-au cerut demisia, mi s-a spus că mi s-a retras sprijinul partidului, este o funcţie politică, binenţeles că în aceste condiţii, nu am vrut să îi pun în situaţia penibilă să voteze unii dintre ei împotriva conducerii partidului şi am decis, am luat această decizie personal, repet, pentru a nu crea probleme Partidului Naţional Liberal", a afirmat Cîţu, după şedinţă.

El a precizat că întotdeauna l-a interesat imaginea PNL. "Pentru a nu-i face pe colegii mei, de a-i pune pe colegi în situaţia penibilă de a vota împotrivă", a completat el.

Florin Cîţu a arătat că declaraţiile sale sunt aceleaşi de ani de zile, "împotriva unor măsuri care fac rău românilor".

"Binenţeles că acele măsuri vin de la PSD, asta este problema, dar sunt măsuri care eu consider că fac rău românilor, eu consider că PNL trebuie să stea aproape de antreprenori, de sectorul privat, iar măsurile care vin împotriva lor întotdeauna le-am considerat nocive", a explicat Cîţu.

Întrebat ce va face în continuare, Cîţu a arătat că va face politică. "Politică, exact ce am făcut şi înainte. Acestea sunt funcţii pe care le primeşti în urma unei activităţi pe care o ai, activitatea de senator, funcţia nu este pe viaţă", a arătat el.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. :))))))))))))))))))

    Echipa castigatoare a ajuns la capatul de line, cu peron pe dreapta! 

    Du-te Citule, mediul privat te asteapta cu bratele deschise!

    Ai servit doar pt psdnl si atit!

    Putini oameni , impostori, nepregatiti, nepotriviti, au acces la conducerea Romaniei.

    Basescu este desigur primul. Si poporul roman a platit pretul naivitatii sale cu miliardele transportate cu camioanele in Monaco.  

    Dar cel mai periculos om si care a facut cel mai mare rau Romanaiei este acest individ fara scrupule, care ne spunea cat de bine traim, in conditiile in care el imprumuta mii de euro pe secunda, euro pe care si nepotii nostrii o sa munceasca ca sa-i restituie. 

    Cum oare, cei de la conducerea PNL-ului, liberali cu vechime, seriosi si integrii si-au inchipuit ca oameni de stat, americanii, francezii, englezii, ungurii si din toate natiile care au mandrie si isi respecta statutul, vor fi atat de .. incat sa aiba ... sa stranga mana unui fost puscarias, care a plecat din America si a fraudat o banca (macar cu un dolar). 

    Acest om are mari probleme, pe care vesticii nu le agreaza si el trebuia indepartat de mult din sfera politica si guvernamentala. Mai ales ca sustinerile lui economice, politice si diplomatice au fost mereu aventuriste, aiuristice, neancorate in realitate, neintemeiate si periculoase pentru Romania.  

    Acum ramane ca Ciuca sa impuna celor in drept, ANAF, justitiei , DNA-ului, (sa o cheme pe Keovesil a nevoie ) sa analizeze oportunitatea si modul de derulare, folosire a miliardelor angajate ca imprumuturi de acest personaj.

    Desigur ca in ce-l priveste ne pot astepta mari surprize.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb