FLORIN CÎŢU: "Sunt dezamăgit că în rândul medicilor există un procent mare de nevaccinaţi"

G.B
Politică / 9 octombrie 2021

Florin Cîţu

Florin Cîţu

Premierul interimar Florin Cîţu a declarat că se simte dezamăgit că în rândul personalului medical există încă un procent mare de persoane nevaccinate, iar această problemă trebuie rezolvată, subliniind că "puterea exemplului în această perioadă este foarte importantă", potrivit Agerpres.

"În acelaşi timp trebuie să spun că încă am problemă sau sunt dezamăgit de faptul că în rândul medicilor există un procent atât de mare de persoane nevaccinate şi ar trebui să vedem ce facem cu aceasta. Este foarte important pentru că de aici puterea exemplului, în această perioadă, este foarte importantă", a declarat Florin Cîţu, astăzi, la o videoconferinţă cu prefecţii şi reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică.

Opinia Cititorului ( 46 )

  1. IGNORANT vs TOBĂ DE CARTE

    TE CRUCEȘTI !!! TOATE PE DOS ????? 

    1. ignorant??? e de ajuns sa stii engleza si germana si franceza si sa fii conectat la sursele underground ca afli cu viteza luminii orice e de aflat din toata lumea!!!!

      eu propun sa fim mai atenti cu mitul "specialistilor".  

      respect medicina si medicii cu scoala multa.

      dar mai usor cu acuzatiile de fake news... nu tot ce vine din zona underground e rau, dupa cum nu tot ce vine din sursa oficiala e bun!  

      Daca stii limbi straine poti sa citesti informatiile. Sa si discerni e complet altceva Caura si tu pe Google “ the Kruger Dunning effect”.

      Clitoriclotilda stie franceza si nu o ajuta decat la furat.

      Clitoriclotilda stie franceza si nu o ajuta decat la furat.

      "Impotriva prostiei chiar si zeii lupta in zadar" (citat din Schiller, dar facut celebru de Isaac Asimov, care l-a folosit ca motto penru unul din celebrele sale romane SF, numit chiar asa, "Zeii insisi").

      Si, ca sa scutesc cativa insi extrem de destepti de pe-aici de replici foarte spirituale - da, stiu, eu sunt exemplul viu a ceea ce-am spus mai sus etc etc etc. 

      Supermen, Supermen plafoneaza preturile !!!

      Explicati-i lu Bula ca nu toti sunt sclavii martorilor lui Covid precum e el si tot neamul lui de hitleristi..

      Exista pe lumea asta oameni care au o demnitate. 

      Apreciez modestia Dv. In alta ordine de idei, se pare ca, indiferent de opinii politice, acest om a unit romanii care ii adreseaza urarea: Cuie Mitzu!

    Arestati pentru sângele vărsat!!

    Functionali! Unul cu pretenții de virusolog și de Milițian-Șef, deși anestezist, altul de abia trece treapta a doua, își pune niște medici-marioneta alături și fericește poporul ( știau medicina pana la genunchiul broaștei, nu vindecau deloc cancerul și bătrânețea, aveau niște prapadenii de spitale ce puteau lua foc) cu aberațiile lui! La închisoare!

    las-o moarta cu serul genic experimental anti-covid, Florine!

    si copiii de tzatza stiu ca e toxic, ca are metale grele in el si saruri de aluminiu (cancer) , precum si oxid de grafen (asta e cea mai periculoasa componenta) ... si tu vii cu din astea la noi ?!?!?!  

    1. inca ceva, Florine...

      ti-ai pierdut repectul meu cand ai facut corelatia intre rezultatele testelor Pisa din Romania si alegerea in cunostinta de cauza a oamenilor de a nu se vaccina (printre ei si eu, puternic promotor anti-vaccinare).  

      eu am studii post-universitare, un iq de invidiat, un salariu de invidiat (lucrez mai nou remote pentru o banca externa cu nume spaniol ;) ) cu o viata excelenta... SI NU MA VACCINEZ CU TOXINELE VOASTRE MANCA-V-AS!  

      Nu sunt nebun sa ma vaccinez cu ser experimental anti-covid in tara asta unde sistemul de sanatate e facut sita de la furturi si coruptie!!!!!!  

      Trebuie sa fii cretinul cretinilor sa te vaccinezi experimental in tara asta!  

      Daca da naibii damblaua (nume popular pt avc) in tine? Daca da infarctul ? Daca apare nu avc, dar macar un anevrism inchis la cap? Sau miocardita sau pericardita!  

      Eu cui ma duc sa-i dau in cap ca m-a impins sa ma vaccinez??????  

      Vin dupa aia care imi ziceau ca in seringa nu sunt metale grele si oxid de grafen (sare extrem de toxica) ci visuri... vacante....catelusi si pisicute????  

      Daca fac cancer de la cretinii aia care ma inping sa ma vaccinez?  

      Cui ii iau gatul dupa aia?

      Nu alora????  

      Ceasul ticăie, sosocule.

      Ai sânge pe mâine, negaționistule. De la cei morți de covid (tot mai multe sute pe zi) și de alte boli (150 pe zi doar de cancer, conform lui Enayati, neavând acces in spitale din cauza unora ca tine).  

      Așa ca ai putina decenta și tine-ți gura.

      Tic tac, tic tac. 

      multi prosti sunt pe lumea asta....

      Se vede. Esti usor de identificat.

      Inchide-te in dulap, ia ceva pastile ca sa nu tremuri prea tare si sa-i chemi pe medici sa te intepe saptamanal.

      Si, mai important - de unde stiti dvs.* chestia asta, ca este extrem de periculos?!?

      * bancher eminent, IQ de invidiat, viata excelenta, prezicator fara egal, care a profetit fara gres atat cumplita epidemie de ciuma chinezeasca de la inceputul acestui an, cat si macelul de politicieni de pe straziile Bucurestilor din vara, cat si multe, multe altele etc etc etc. 

      Hai ma, Vali, nu-ti mai invidia IQ-ul, ca nu ai motiv!

      Oxizii nu sint saruri, inteligentule care esti tu de invidiat. Exemplul elementar il ai in solnita. NaCl, sarea de bucatarie.

      Noroc ca esti bancher, lucrezi pentru o banca externa si, mai ales, ca NU TE VACCINEZI. N-o sa te plinga nimeni si n-o sa-ti simta lipsa nici sefii. AI bate IQ, mai ales in banking. 

      La obținerea oxidului de grafen se folosesc H2SO4, KMnO4! Oxidul de grafen are in compoziție OH și COOH! Deci sărurile sunt foarte probabile!

      Santander Spania nu foloseste AI (inca) :)

      ;)  

      ma shu-shu pe detractori cu gratie....de la inaltime (financiara) ! :) caci ma shu-shu auriu :)) ca sa zic asa.... :)  

      ce poate fi mai minunat decat sa scoti online bani la nivel salarial european dintr-un loc ascuns dintr-un sat de la munte, in buza padurii, jud. Arges (deci fara cazuri de covis in singuratatea asta de aici) si cu preturi la bunuri.... ca intr-un sat de munte... si cu salariu de Madrid-Spania ? :)  

      Ahahahahaaa :)))) detractorii sa moara in chinuri ca reuseste atat de bine sa o dau cum o dau! :))))  

      SI NU, NU MA VACCINEZ CU ZEAMA SATANEI ! :)  

      ma prietene ... nu am zis ca sunt maestru la chimie... le-am confundat , recunosc ... dar cauta si tu pe net ce rol si ce urmari are oxidul de grafen din vaccinurile anti-covid ... mie mi-e lene sa te luminez si nu o sa-mi consum timp si energie sa te luminez...

      "Ahahahahaaa :)))) detractorii sa moara in chinuri ca reuseSC atat de bine sa o dau cum o dau! :)))) "

      na ca m-am emotionat ca o sa cheltuiesc pe bunurile necesare vietii doar 5-7% din salariul lunar si am inceput sa vorbesc dezacordat! :))))  

      Hai va pup! :)) ma duc sa dau graunte la gainushele mele strasnice! :))  

      -OH și -COOH in compoziție după sinteza, poate forma săruri! Oxidul de grafen poate forma săruri! Nu e o confuzie! E clar, vaccinul conține substanțe necunoscute! Cu efect straniu in timp!

      Lasatzi-l pe Vali in pace. Dupa eshecul de la Volksbank, unde a recunoscut ca, la ordinul shefilor, ii prostea pe amaratzi sa ia credite in CHF, a inceput sa viseze cu Santander, saruri, grafen shi altele. Creshte gaini la tzara, probabil acum viseaza capre....

      .. imi era probabil adresata mie.

      Pe scurt: 

      1. Oxidul de grafen este extrem de periculos... 

      2. ... pentru ca asa a citit domnu' Vali undeva pe Net... 

      3. ... dar nu-si aminteste unde si ii este lene, n-are timp si nici energie sa mai caute. 

      Ce sa mai spun, argument la fel de irefutabil ca acelea, multe, bazate pe viziunile din viitor ale lu' domnu' Vali.

      Cam asta-i nivelul. Nu ca nu m-as fi asteptat, dar multumesc oricum pentru osteneala. 

    puscarie....la brutarie!

    Din ciclul: un puscarias impostor si penibil isi da cu parerea! Macar de si-ar da cu parerea intr-o celula de la Jilava!

    Iar cei care s-au înțepat cu 2 doze nu mai vor încă una. Vaccinarea merge zilele acestea pe campania de panică instrumentată de mass-media. Dar oamenii nu mai cred nimic din propaganda pandemică.

    1. da, am vazut si eu ca la tv e totul prezentat in tuse foarte groase.... si au aceeasi pasi ai campaniei media ca in italia in primul an de covid....

      deci: daca au acelasi script al pseudo-scenariului de groaza prezentat manipulator in media italiana (ca in italia in primavara 2020) ...anticipez (dar pot gresi aici, ca nu e intuitie, e implicatie logica in acest caz) ca in cam 2-3 saptamani o sa vedem la toate tv-urile o scena din dramoleta italiana bine regizata : ma refer la cozile de masini negre de pompe funebre stand la coada la spitale asteptand sa preia mortii (in stiva!!!!) de la spital!  

      si in timpul asta.... toti prostii pamantului din Romania fugind sa se vaccineze cu toxine ARNm ca au vazut siragul de masini negre de la spital....  

    Aveți dreptate să fiți dezamăgit de atitudinea unor medici !

    Ca în orice profesie , din păcate și aici mai sunt.... 

    Populația se lupta cu autoritățile și forțează arestarea primarilor și guvernatorilor! Revolta se extinde! Împotriva green pass! Și împotriva restricțiilor! Populația s-a trezit!

    1. Libera! Romania? Hai, Liberare! Jos fasciștii!

    Ce bine că ai fost demis dl Câțu.

    Nu mai poți emite ordonanțe prin care să obligi medici și alți să se vaccineze.

    Ești un câine fără dinți care nu știe altceva decât să latre. Ha ha ha.  

    1. corect!

      bine ca a fost pus pe tusha!  

      era groaznc sa fie bietii oameni obligati sa se vaccineze sub amenintarea pierderii locului de munca!  

      groaznic! tipic nazist!  

    Normal ca premierul este dezamagit de cadrul sanitar care nu se vaccineaza .Stim ca in Italia medicii nevaccinati sunt dati afara si concediati.Acest sistem ne trebuie si in Romania deoarce putem modifica legea vaccinarii anti Covid putem da un amendament si anume aplicarea concedierii medicilor care nu se vaccineaza .

    Florin Citu va da un raport Parlamentului despre criza coronavirusului si despre criza medicilot nevaccinati  

    1. La Liberta e un dono di Dio! Jos Parlamentul European al Trădătorilor Popoarelor! Cancelarul austriac și-a dat demisia din cauza corupției! Dar Ursula, din cauza comisioanelor Big Pharma?

      In toata Europa si dincolo de ea!

      Forza ragazze (i)!

      Viva la Liberta!

      dar in Spania cum e? stii ca acolo s-a transat de mult problema green pass-ulii cerut pe plan intern? e anticonstitutional.

      dam si noi exemplele care ne convin.

      daca nu-i place , sa incerce sa-l faca obligatoriu, nimanui nu-i pasa de ce e dezamagit Citu si ce sentimente are. 

    ... ca tot comemoraram ieri 54 de ani de la plecarea Lui, ucis de mafia Big Pharma.

    Asadar, Viva la Revolucion anti-vaccin, da' totusi cu doua mici precizari: 

    - musai anonima si...

    - musai doar pe Internet. 

    1. Iisus a murit acum 54 de ani? Mooama, ce incult sint!

      Nu incult. Doar in eroare - nu credeti in zeul care trebuie.

      In care zeu ar trebui sa cred? Umbla si prietenul meu, Victoras Ponta, cu un tricou rosu, cu chipul unui barbos cu barba. Sa jur ca era Iisus.

      Nu!? 

      .

    Mulți proști conduc țara asta.

    I.M.B.E.Cilul "chitzaie" în continuare pentru a-și da importanță.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb