FLORIN ROMAN: ''CCR a făcut din nou jocul politic al PSD''

G.U.
Politică / 18 noiembrie 2020

''CCR a făcut din nou jocul politic al PSD''

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a criticat, astăzi, decizia Curţii Constituţionale a României (CCR) de a respinge sesizarea PNL în cazul hotărârii Parlamentului privind numirea lui Florin Iordache la conducerea Consiliului Legislativ, conform Agerpres.

"Curtea Constituţională a făcut, din nou, jocul politic al PSD. CCR şi-a dat aprobarea pentru menţinerea lui Florin Iordache, autorul OUG 13, în fruntea Consiliului Legislativ. CCR a respins sesizarea depusă de PNL împotriva numirii deputatului PSD Florin Iordache la şefia Consiliului Legislativ", a scris Roman, pe Facebook.

Potrivit acestuia, PNL a prezentat argumente "solide" referitoare la neconstituţionalitatea hotărârii prin care Parlamentul l-a numit pe Florin Iordache la conducerea Consiliului Legislativ.

Roman a adăugat că, după alegerile parlamentare din 6 decembrie, PNL va reforma CCR, astfel încât să nu mai fie posibile astfel de decizii "cu caracter politic", notează sursa citată.

El a amintit că deputatul PNL Ovidiu Ioan Sitterli a depus un proiect de lege care modifică Legea 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale. Propunerea legislativă prevede că magistraţii CCR pot fi numiţi doar din rândul judecătorilor, iar candidaturile pot fi respinse dacă nu există avizul CSM sau dacă acesta este negativ.

Curtea Constituţională a României a respins, miercuri, sesizările PNL şi USR privind numirea lui Florin Iordache în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ, au precizat, pentru Agerpres, surse din CCR.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Oare, din ce boscheti ai intelectului uman l-au scos si pe ipochimenul asta? Bai, nea' Caisa tu ai consumat la greu etnobotanice, iar acum, sub efectul halucinatiilor, confunzi CCR, cea mai importanta institutie a statului ramasa inca libera, cu partenerii vostri de spagi si hotii din banul public? Ia vezi, Sica e cumva mai treaz?

    1. CCR libera? Ca tine? Cand analizeaza deja de 4 luni problema pensiilor speciale? Ba,esti nebun ?

      Din ce boscheti ai prostiei in stare pura, ai mai aparut si tu, bai creier de urangutan, ca sa-ti versi excrementele intelectuale pe acest site?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb