FLOWX.AI se alătură UiPath pentru automatizarea experienţelor digitale

G.D
Miscellanea / 29 martie 2022

FLOWX.AI se alătură UiPath pentru automatizarea experienţelor digitale

FLOWX.AI, start-up ce dezvoltă o platformă revoluţionară de orchestrare a experienţelor digitale bazată pe low-code/no-code şi care se adresează companiilor enterprise, anunţă parteneriatul tehnologic cu UiPath (NYSE: PATH), lider global pe piaţa de automatizare enterprise, conform unui comunicat remis redacţiei. În urma acestui parteneriat, clienţii beneficiază de crearea de experienţe digitale extrem de rapid, atât pentru consumatorii, cât şi pentru angajaţii acestora.

Potrivit sursei citate, FLOWX.AI, companie care a obţinut una dintre cele mai mari runde de investiţii de tip seed din Europa la sfârşitul lui 2021, le oferă organizaţiilor posibilitatea de a-şi consolida şi transforma sistemele şi procesele de business existente, în experienţe omnichannel moderne şi unificate pentru clienţi şi angajaţi. Aceasta le permite companiilor să obţină rezultate în câteva săptămâni, comparativ cu dezvoltări anterioare care durau ani, şi la o viteză de 40 de ori mai mare decât alternativele din piaţă, fără a fi necesară schimbarea sistemelor existente.

Platforma low-code/no-code a FLOWX.AI, prin tehnologia proprietară FLOWX ZeroRedeploy, dar şi prin suita completă de soluţii pentru servicii bancare (retail şi corporate) şi pentru asigurări - FLOWBANKING.AI şi FLOWINSURANCE.AI - le oferă băncilor şi companiilor de asigurări avantajul de a lansa în câteva săptămâni experienţe moderne unificate, putându-şi dezvolta produsele digitale la viteze nemaiîntâlnite în mediul de business, împlinind, totodată, cerinţe dificile pentru scalabilitate şi securitate.

Soluţia comună FLOWX.AI - UiPath le permite companiilor să-şi accelereze şi să-şi îmbunătăţească eficienţa automatizării, beneficiind de toate avantajele aduse de platforma UiPath, fiind un suport pentru companii în accelerarea transformării digitale pe infrastructura existentă, fără a fi nevoie de investiţii substanţiale, subliniază sursa citată.

"Suntem încântaţi că FLOWX.AI devine partener de tehnologie al UiPath. Le-am urmărit evoluţia şi suntem încrezători că ne vom aduce împreună contribuţia prin tehnologie la construirea avantajelor strategice ale clienţilor noştri comuni şi crearea unei experienţe digitale unitare pentru clienţii şi angajaţii acestora.", declară Dhruv Asher, Senior Vice President, Technology Alliances al UiPath.

"Parteneriatul nostru cu UiPath creşte gradul de utilizare a automatizării software, contribuind la realizarea unor experienţe digitale moderne pentru clienţii şi angajaţii organizaţiilor. UiPath oferă o modalitate rapidă şi sigură pentru integrarea platformei FLOWX.AI peste sistemele existente ale companiilor, construind împreună la o viteză şi eficienţă fără precedent. Pe măsură ce companiile au din ce în ce mai mare nevoie de a-şi fluidiza interacţiunile cu clienţii şi angajaţii, prin parteneriatul cu UiPath vom putea creşte potenţialul comun pentru deservirea clienţilor globali," adaugă Ioan Iacob, CEO şi cofondator FLOWX.AI.

Colaborarea dintre cele două companii este demonstrată deja în domeniul serviciilor financiare. Roboţii software UiPath au contribuit la accelerarea integrării cu sisteme publice şi private pentru validarea şi îmbunătăţirea utilizării datelor în procesul de verificare şi screening al clienţilor bancari (KYC) şi, mai departe, platforma FLOWX.AI a fluidizat experienţele de onboarding ale acestora. Prin gradul crescut de automatizare, cele două soluţii fac ca onboarding-ul unei persoane fizice, dar şi al unui IMM să se întâmple în mai puţin de 10 minute, fapt ce contribuie la o experienţă îmbunătăţită a clienţilor şi a angajaţilor din front office.

Prin acest parteneriat, FLOWX.AI primeşte recunoaşterea de Advanced Tech Partner în cadrul UiPath Technology Alliance Partnership Program, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb